Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Rosamar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Tip masa: demipensiune/pensiune completa / all inclusive
Localizare: este situat la numai 400 m de plaja Levante din orasul Benidorm. Hotelul este amplasat intr-o locatie perfecta, oferind oaspetilor acces usor la o varietate de locuri turistice populare. Magazinele, restaurantele, barurile si viata de noapte toate se afla la mai putin de 10 minute de mers de hotel
Dotari camere: camerele spatioase ale Hotelului Rosamar ofera aer conditionat, televizor, seif (cu plata), internet wi-fi (cu plata), baie, balcon.
Facilitati hotel: ofera o piscina in aer liber si un teren de tenis. Zona de spa a Hotelului Rosamar include o piscina interioara, cada cu hidromasaj si sauna. Hotelul Rosamar pune la dispozitie un restaurant tip bufet cu bucatarie deschisa si un snack bar langa piscina. De asemenea, oaspetii se pot relaxa in barul cu pian al hotelului. Piscina in aer liber este înconjurata de o terasa la soare cu sezlonguri. De asemenea, hotelul ofera o sala de gimnastica, teren de minigolf, teren de tenis si facilităţi de tenis de masa. De asemenea parcare privata, camera pentru bagaje.
Facilitati pentru copii: minigolf, teren de tenis, piscina pentru copii,
Plaja: plaja publica cu sezlonguri si umbrelute se afla la mai putin de 400 metri de hotel
Pagina web: www.hotelrosamar.com