Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

NOTA :

TRANSFERUL DE LA AEROPORT - HOTEL - AEROPORT SE VA FACE CU SHUTTLE BUS.

ASISTENTA TURISTICA LOCALA ESTE DOAR TELEFONICA.




Localizare: hotelul Medplaya Piramide Salou se afla la 600 de metri de Plaja Salou si ofera o piscina in aer liber. Parcul de distractii Port Aventura este situat la doar 4 km. Orasul Tarragona si Aeroportul din Reus se afla la 15 minute de mers cu masina.



Dotari camere: toate camerele au un decor simplu si luminos si sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit si un balcon privat, seif si minibar gratuit, uscator de par.



Facilitati hotel: restaurantul in stil bufet de la Piramide Salou serveste mancaruri mediteraneene si are bucatarie deschis. Este disponibil si un snack bar langa piscina. In holul hotelului sunt oferite programe de divertisment. In sala de jocuri a proprietatii veti putea juca biliard, tenis de masa si darts. Hotelul ofera o zona cu acces gratuit la Wi-Fi si o receptie cu program nonstop. Oaspetii vor putea inchiria un automobil de la biroul de turism. De asemenea, proprietatea ofera parcare pentru o taxa suplimentara.



http://www.medplaya.com/hotels/hotel-piramide-salou.html