Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

H10 Estepona Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferind acces direct la plajă, H10 Estepona Palace este situat la 1,5 km de portul de agrement Estepona. Acest hotel are 3 piscine cu apă dulce, din care 2 sunt pentru adulți, iar una este incălzită in timpul iernii. Cealaltă pe plajă este pentru copii, iar Guadalobon există șezlonguri. Camerele au aer condiționat, acces gratuit la internet WiFi, TV prin satelit și balcon privat.

Acest hotel combină stilul arhitectural andaluz cu designul avangardist. Camerele luminoase de la H10 Hotel Estepona Palace au podea cu gresie si decor elegant. Toate camerele au minibar și baie privată cu ușcător de păr.

Centrul spa Despacio de la Estepona Palace are saună, baie turcească și centru de fitness. Piscina spa interioară are jeturi de apă și cadă spa.

Restaurantul Alborán oferă mese tip bufet și bucătărie deschisă. De asemenea, există un restaurant langă zonă și un miniclub. In timpul verii sunt disponibile șezlonguri pe plajă și o terasă atractivă potrivită pentru relaxare.

Centrul orașului este la 2,5 km.

Locatie