Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COMPLEX BALNEAR SF. ELENA DE LA MARE

   Localitatea Schitu, Strada Manastirii , Nr 141 A, Costinești 907090, Costinesti, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Amplasarea in Costinesti, privelistea mirifica asupra Marii Negre, confortul oferit de spatiile noastre de cazare, impreuna cu resursele moderne din cadrul centrului de tratament, fac din complexul balnear Sf. Elena de la Mare un loc propice pentru tratarea trupului si a sufletului. Dupa un sejur petrecut la noi nu numai ca starea dumneavoastra de sanatate va fi imbunatatita, dar mintea si sufletul vor fi in armonie deplina cu trupul. Experienta personalului medical, caldura si deschiderea personalului auxiliar impreuna cu facilitatile noastre moderne vor face din sederea dumneavostra una de neuitat si va garantam ca veti reveni cu drag.
Pensiunea Sfanta Elena de la Mare de 3 *** din Statiunea Costinesti, 50 m de plaja, va ofera posibilitatea urmarii unor proceduri de relaxare, intretinere sau balneo in timpul sejurului dumneavoastra pe litoral .
Oferta este insotita de servicii de cazare, masa de tip pesniune completa si tratamente complexe pentru diverse afectiuni .
Locatia este situata pe malul marii, dispune de camere spatioase cu posibilitatea amplasarii unui pat suplimentar (contra cost ) , cu balcon vedere spre mare, baie proprie, frigider, aer conditionat, TV, cablu-Tv, internet - wirelles, parcare gratuita .
Restaurantul ofera meniuri sanatoase, bucataria fiind cu specific romanesc, Se fac meniuri speciale pentru persoane diabetice sau cu regim recomandat.
Puteti alege tratamente pentru diverse afectiuni ale aparatului locomotor, sistemului nervos periferic, afectiuni survenite in urma unor traumatisme. Un lucru valoros pe care il ofera baza de tratament este folosirea namolului de Techirghiol extras direct din lacul Techirghiol, namol cu numeroase proprietati benefice.
Pacientii nostrii pot beneficia de urmatoarele proceduri
-HIDROTERAPIE
-HIDROKINETOTERAPIE IN BAZIN CU APA DIN MARE
-MASAJ CU NAMOL SI PARAFINA
-ELECTROTERAPIE
-CURENTI DE JOASA,MEDIE SI INALTA FRECVENTA
-TERAPIE CU CAMPURI MAGNETICE
-KINETOTERAPIE
-MASAJE DE RELAXARE
-MAGNETODIAFLUX
-BAI GALVANICE
-BAI CU OZON

-BAI DE PLANTE

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Baza de tratament
Piscina interioara
50 m de plaja
WiFi gratuit
Parcare gratuita

Locatie