Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA TRIDENT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

PENSIUNEA TRIDENT Asezata in partea de nord a statiunii Costinesti, situata la malul Marii Negre pe faleza soarelui in Costinesti
Amplasare:asezata in partea de nord a statiunii Costinesti, situata la malul Marii Negre pe faleza soarelui in-Costinesti

Facilitati camere:8 camere duble cu balcoane din care 3 camere au vedere directa la mare, 2 camere au vedere laterala spre mare, iar 3 cu vedere spre zona verde amenajata in cadrul pensiunii. Acestea au baie proprie, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, paturi matrimoniale, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri, masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, minibar, seifuri pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat, telefon, pardoseala mocheta. In aceste camere pot fi cazati maxim 2 adulti insotiti de 2 copii. - 1 apartament Senior compus din living extins (40 mp) cu canapea extensibila si dormitor (24 mp cu pat matrimonial ), 1 balcon cu vedere spre mare si 1 terasa, baie cu dus dotata cu panel de hidromasaj, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri,masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, telefon, minibar, seif pentru depozitare obiecte de valoare, aer conditionat in ambele incaperi, pardoseala mocheta. In acest apartament pot fi cazate maxim 6 persoane. - 1 apartament junior DeLuxe compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial (ambele cu vedere la mare), 1 balc on ce cuprinde ambele incaperi, baie cu dus dotat cu panel de hidromasaj, uscator de par si priza pentru aparat de barbierit, TV - PLASMA cu diagonala de 1 m si DVD- uri,masa de calcat rufe, uscator de rufe, cablu, telefon, minibar, seif pentru depozitarea obiectelor de valoare, aer conditionat in ambele incaperi, pardoseala mocheta. In acest apartament pot fi cazate maxim 4 persoane. - camerelor sunt dotate cu electronic safe-uri pentru depozitarea valorilor si sezlonguri si masute pe fiecare balcon sau terasa.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Gradina/Terasa
Loc de joaca pentru copii
Sala de conferinta
WiFi gratuit
Parcare gratuita

Locatie