Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL PRINCIPAL

   Strada Tineretului, Costinești, Costinesti, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Principal se află la intrarea în Costineşti şi oferă parcare privată gratuită. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi.
Camerele de la Hotel Principal au frigider şi baie privată cu duş. De asemenea, au şi balcon. Aerul condiţionat este disponibil şi este inclus în tarif.
Hotelul Principal are un bar cu o zonă mare de relaxare, cu mese şi fotolii, iar oaspeţii pot utiliza facilităţile de grătar. La mai puţin de 100 de metri există magazine alimentare, iar restaurantul de vizavi poate face livrări la hotel.
Cele mai apropiate restaurante şi cluburi de noapte se află la mai puţin de 100 de metri, iar plaja de nisip a Mării Negre este la 1 km. Hotelul Principal se găseşte la 700 de metri de gara Costineşti Tabără şi la doar 10 metri de o staţie a autobuzului local.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0773814309
NOTA! Imaginile prezentate pe acest site sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit/ reduceri copii) si politica de Early Booking. Hotelul isi rezerva dreptul de a efectua modificari ale conceptului de masa pe parcursul sezonului in functie de diversi factori.

Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Aer conditionat
Peste 350 m de plaja
WiFi gratuit
Parcare gratuita

Locatie