Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL CAPRIOARA

   Strada 1 Decembrie 1918 12, Covasna 525200, Covasna, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul Căprioara⋆⋆⋆⋆ este situat în centrul stațiunii Covasna, stațiune de renume internațional, făcând parte din staţiunile cu caracter unic, datorită bogăţiei sale în resurse naturale care sunt utilizate în prevenirea şi tratarea bolilor sistemului cardiovascular.
Cazare: Hotelul Căprioara dispune de un total de 132 camere, 4 apartamente si 4 camere pentru persoane cu dizabilitati. Camerele au fost dotate astfel încât să vă ofere tot confortul necesar pe toată perioada sejurului dumneavoastră petrecut alături de noi. Camerele sun dotate cu minibar, telefon, LED TV, baie cu duș, uscător de păr, halat de baie, centrul de tratament balnear, este perfect conectat cu hotelul pentru intimitatea oaspeților noștri. Apele minerale sunt cele mai curative și apreciate din regiune, având proprietăți miraculoase pentru majoritatatea afecțiunilor aparatului cardiovasculator.
În cadrul Hotelului Căprioara⋆⋆⋆⋆, Restaurantele Transilvania⋆⋆⋆⋆ și Bucovina⋆⋆⋆⋆, oferă oaspeţilor preparate diversificate, îmbinând bucătăria clasică cu cea regională, conferind totodată eleganţa fiecărei mese servite.
Hotelul Căprioara**** prin baza de tratament proprie, dispune de facilități pentru băi cu apă caldă carbogazoasă, mofete, instalatii pentru electro-, kineto- și hidroterapie.
Prin procedurile de Wellness se doreşte oferirea turiștilor a unui sejur pentru relaxare, încărcare deplină cu energie şi răsfăţ pentru corp şi suflet.
Principalii factori terapeutici ai zonei sunt: apele minerale carbogazoase, feruginoase, calcice hipotone și hipertone, respectiv mofetele cu emanații de gaze ușor radioactive.

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Health treatments facilities
Sauna
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Beauty salon
SPA
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Balcony
Reception desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Heating
Garden
Children playground
Therapy and wellness center
Souvenirs/Gift shop
Soundproof rooms
Dry cleaning

Locatie