Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL COVASNA

   Strada 1 Decembrie 1918 12, Covasna 525200, Covasna, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Oferte cazare HOTEL COVASNA 3*, Covasna, Romania, Balneo

Localizare: Hotelul este situat în Covasna, la 1 km de pârtia de schi a orașului și la 10 metri de Balta Dracului.
Facilitati hotel: parcare auto, internet, acces persoane cu dizabilitati, spaţiu bagaje turişti, încălzire centrală, 2 ascensoare, centrală telefonică digitală cu acces local, interurban, internaţional, sală de conferinţe; restaurant 220 locuri.
Proprietatea are zonă de wellness, care include centru de tratament spa, centru de fitness și saună. De asemenea, oaspeții pot profita de cadă cu hidromasaj, de piscină interioară și de serviciu de masaj.
Dotari camere: Hotelul dispune de 248 locuri, clasificate la categoria 3 stele, fiecare cameră este dotată cu baie cu dus, ventilatie, minibar, televizor color cu ecran plat LCD/LED, cablu TV, telefon intern si internaţional, tâmplărie termopan. Camerele sunt modernizate, iar în bai sunt montate cabine de duş.
Servicii masa: se acorda in unitatea restaurant Covasna, in sistem fisa cont.
Tratament: bază de tratament proprie dotată cu saună, sală de gimnastică, jaccuzi, electroterapie, kinetoterapie, hidroterapie, laborator cu personal medical specializat, serviciu de asistenţă medicală permanent.Turistii trebuie sa prezinte la hotel dovada de asigurat (adeverinta de la locul de munca sau cupon de pensie) si bilet de trimitere tip pentru servicii medicale in sistemul asigurarilor sociale de sanatate. In caz contrar, serviciile de tratament vor fi incasate la tarif pentru turist neasigurat iar turistul va fi obligat sa achite diferenta la receptie.
Accesul la piscina este contra cost 40 lei/intrare/persoana, doar in limita locurilor disponibile.
Animale de companie: Animalele de companie sunt acceptate la cerere si se pot percepe taxe suplimentare.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Health treatments facilities
Sauna
Private bathroom
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Free parking

Locatie