Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

OFERTE CAZARE HOTEL MONTANA COVASNA ROMANIA

Localizare: Hotelul Montana este situat in centrul statiunii Covasna,inconjurat de dealuri si paduri, beneficiind de liniste, aer curat si de atmosfera traditionala a vechilor asezari secuiesti.
Descriere: Hotel Montana**/***din Covasna beneficiaza de o baza de tratament care ofera conditii bune pentru tratament si relaxare.
Baza de tratament: în incinta hotelului.
Tratamente balneare: baza de tratament asigură tratamente complexe pentru: afecțiuni cardiovasculare (infarct miocardic la minimum 3 luni de la externare, cardiopatia ischemică, insuficiență mitrală şi aortică compensată, hipertensiune arterială, ulcer varicos, arteriopatii periferice prin ateroscleroza,varice); afecțiuni ale tubului digestiv (gastrite cronice hiperacide, ulcere gastrice şi duodenale cronice); afecțiuni hepato- biliare (diskinezia biliară,colecistită cronică necalculoasă, stări după ficat operat, pancreatită cronică); afecțiuni asociate (afecțiuni metabolice şi de nutriție, nevroză astenică).În baza de tratament a hotelului (cu o suprafață de 767 mp), se pot efectua zilnic 2000 proceduri.
În baza de tratament a Hotelului Montana există mofetă.
Proceduri şi tratamente: băi calde cu ape minerale carbogazoase şi bicarbonate, aplicare gaze terapeutice (mofetă), băi galvanice, electroterapie, gimnastică medicală, masaj.
Rezultatele foarte bune obţinute în urma tratamentelor aplicate sunt determinate de prezenţa şi utilizarea apelor minerale carbogazoase şi bicarbonatate, a mofetelor şi a nămolului terapeutic.Tratamentele sunt efectuate de personal medical specializat.
Accesul cu animale de companie: interzis.
Cazare: Hotel Montana**/***Covasna dispune 496 de locuri de cazare impartite in 244 camere cu 2 paturi si 4 apartamente, din care 90 camere sunt clasificate la 3*, restul fiind de 2*.
Camerele de 3* dispun de grup sanitar propriu, radio, tv cablu, frigider, telefon, balcon, sunt mai recent renovate msi dispun de mobilier modern.
Camerele de 2* nu au frigider, avand aceleasi dotari ca si celelalte si mobilier clasic.
Este disponibila parcare la proprietate si se aplica taxe (1,5 RON/zi).
Servicii si Facilitati : Restaurant Montana** - 290 locuri Bar de zi Baza tratament cu o suprafata de 767 mp In baza de tratament a hotelului Montana exista mofeta Sala de conferinte cu o capacitate 40 locuri Piscina acoperita 8 etaje, 4 lifturi Spalat, calcat Parcare. Hotelul are in dotare doua sali de conferinta cu 20 si 40 de locuri.
Servicii fără plată: informaţii; orarul mijloacelor de transport; spectacole; trezirea clienților la ora solicitată; obținerea legăturilor telefonice; păstrarea obiectelor de valoare; transmiterea de mesaje; predarea corespondenței turiştilor; acordarea de medicamente și materiale sanitare de prim ajutor în caz de accidente; păstrarea bagajelor; comenzi taximetre; expedierea prin retur la domiciliu a corespondenței sosite după plecarea turiştilor.
Agrement/Sport: Drumeții în împejurimi la Valea Zânelor şi în Munții Vrancei; Pescuit sportiv la Reci ( crap, caras).
Restaurantul MONTANA** are o capacitate de 507 de locuri. In incinta restaurantului se pot organiza mese festive, banchete, reuniuni.
Facilitati generale in unitatea de cazare: Restaurant Lift Bar Seif Parcare Serviciu trezire Receptie 24/24h Servicii de spalatorie/curatatorie Sala de conferinte Spatiu pentru pastrat bagaje Fitness Piscina interioara piscina cu apa termala naturala Jacuzzi Masaj Sauna Centru tratamente balneologice Transfer aeroport Cabinet medical

Animale de companie nu sunt acceptate.

Air Tour Travel accepta plata cu tichete/carduri/vouchere de vacanta.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
TV in room
Bathroom
Laundry
Minibar
Shower
Health treatments facilities
Sauna
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Safety deposit box at reception
Private bathroom
SPA
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Balcony
Elevator
Paid parking
Radio

Locatie