Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Monte Cervo Spirit and SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Monte Cervo este situat intr-o zona linistita si frumoasa numita Valea Zanelor, inconjurat din toate partile de padure intr-un cadru natural ce te imbie la relaxare.
Hotelul pune la dispozitia turistilor 52 locuri de cazare in camere duble standard, superioare si apartamente premium cu dotari concepute astfel incat sa ofere tot confortul necesar si care sa asigure relaxarea pe care toti turistii o cauta intr-un sejur in aceasta zona.
Hotelul dispune de : restaurant cu terasa cu o capacitate 60 locuri; un bar cu o capacitate de 30 locuril; 1 sala de conferinte ce poate avea o capacitate de 45 locur; zona Spa (piscina, sauna, salina, camera relaxare) Toate spatiile de cazare dispun de : birou, un TV cu ecran plat, baie privata si cosmetice.
Alte facilitati:
Acces gratuit la zona SPA - piscina, sauna, salina, camera relaxare, internet Wi-Fi gratuit in spatiile comune si camere,
parcare gratuita.

Check-inul se efectueaza dupa ora 16.00 si check-outul cel tarziu pana la ora 12.00. Pentru late check-out se percepe 10% / ora din tariful pe o zi afisat la receptie, in limita a 4 ore cu anuntarea in prealabil a receptie si in conditii de disponibilitate.
Nu este permis accesul cu animale de companie.
Activitati ce se pot efectua in zona :
- organizarea de foc de tabara
- paintball
- tir cu arcul
- fotbal, baschet si tenis de camp -
- jocuri in piscina in hotel;
- centru de echitatie la o distanta de 10 min de hotel
- atelier de creatie;