Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTMENTS & STUDIO DIAS LUXURY


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere HOTEL DIAS:
Hotelul a fost complet renovat in 2009 si este recomandat atat familiilor cu copii cat si cuplurilor.
Tip masa: self catering si optional mic dejun.
Localizare HOTEL DIAS:
Hotelul este localizat in Stalida, la aproximativ 600 m de plaja, 3 km de Hersonissos, 3 km de Malia si 30 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja:
HOTEL DIAS este amplasat la aproximativ 600 m de plaja. Plaja in statiunea Stalida este predominant de nisip, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.
Dotari camere:
HOTEL DIAS ofera 4 variante de camere: studiouri pentru 2-3 persoane, apartamente, maisonette si suite pentru 3-4 persoane. Toate camerele sunt spatioase si mobilate modern, avand ca dotari standard televizor LCD, telefon, seif (~2 EUR/zi), aer conditionat (~6 EUR/zi), uscator de par, mini bucatarie utilata, frigider, balcon/terasa, masa si fier de calcat (se solicita la receptie), patuturi bebelusi (la cerere).
Facilitati HOTEL DIAS:
Hotelul dispune de piscina de 200 m2 cu sector separat pentru copii, 2 baruri (unul in zona piscinei si al doilea in zona receptiei), gradina, acces internet WiFi gratuit in zonele publice.
Facilitati copii: loc de joaca si sector piscina.
Clasificare agentie: 4*
Web site: www.dias-stalis.gr