Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ammos Beach Resort (Adults Only; ex Malia Resort)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Ammos Beach Resort este un complex nou situat in fata marii in statiunea Malia. Hotelul este destinat in exclusivitate adultilor, oferind camere, bungalouri si suite de calitate.
Localizare: Ammos Beach Resort este situat la 27 km de aeroportul din Heraklion, la 8 km de statiunea Hersonissos, la 28 km de Agios Nikolaos, la 35 km de Elounda.
Plaja: Ammos Beach Resort are plaja proprie nisipoasa si salvamar. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Exista facilitati pentru practicarea sporturilor acvatice contra cost.
Dotari camere: Ammos Beach Resort dispune de 78 de camere spatioase si moderne dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon (cu plata), seif, TV satelit, frigider, baie cu dus si uscator de par, halat si papuci, balcon/terasa.
Facilitati hotel: Ammos Beach Resort pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, salon cu terasa, camera pentru bagaje, colt vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant cu terasa, bar cu terasa, snack bar la piscina, piscina (07:00-19:00), sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite atat la piscina, cat si pe plaja, gradina, parcare, doctor (la cerere, cu plata), prim ajutor.
Clasificare oficiala: 5 stele
Pagina web: http://ammos-beach-resort.malia-crete.hotel-crete.net/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.