Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atlantica Sensatori Resort


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Localizare: pe plaja din Analipsi, la 4 km de Hersonissos si 23 km de aeroportul din Heraklion. Construit in stil neo clasic cu elemente traditionale resortul se remarca prin atmosfera romantica imbinata cu servicii de top.


Dotari camere: aer conditionat, baie cu cada (jacuzzi) si dus, uscator de par, telefon, televizor LCD, mini frigider, seif, masa si fier de calcat, facilitati pentru pregatirea ceaiului / cafelei, prosoape de plaja, papuci si halate de baie, balcon/terasa.


Facilitati hotel: restaurant prinicipal bufet, restaurant a la carte cu specific italian, restaurant tailandez, taverna, gril, restaurant mexican, baruri, cafenea dedicata iubitorilor sporturilor, centru spa cu 20 de saloane de tratament (hidroterapie, tratamente faciale, scrub, masaj tailandez, masaj de relaxare, coafor, manichiura si pedichiura) si o suita termala cu sanarium, tepidarium, sauna, baie cu aburi, hamam. Resortul dispune de 4 piscine in aer liber, 1 piscina si loc de joaca pentru copii, boutique, mini market, terenuri de tenis, acces internet WiFi in zona receptiei.


Web site: www.atlanticahotels.com

Locatie