Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL LEBADA LUXURY RESORT & SPA (CRISAN)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

LEBADA LUXURY RESORT&SPA HOTEL 5* CRIȘAN, DELTA DUNARII, ROMANIA

Reîncărcați-vă energia corpului și a minții în inima unuia dintre cele mai frumoase patrimonii naturale ale UNESCO, Delta Dunării. Vacanța dvs. la Lebada Luxury Resort & SPA este mai mult decât o călătorie, este o călătorie senzorială către bunăstarea și relaxarea completă.

Amplasare:

situat în inima rezervației naturale a Deltei Dunării, pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche în satul Crișan, la mila 13,5
Descriere camere:
Lebada Luxury Resort & SPA poate găzdui până la 400 de oaspeți în 140 de camere single și duble și apartamente cu vedere spectaculoasă, departe de zgomot, cu acces nelimitat dimineața la cele mai frumoase răsărituri de soare.

Descriere facilitati:

CEL MAI ODIHNITOR SOMN

Toate camerele și apartamentele noastre sunt mobilate cu un pat personalizat Lebada Luxury Resort & SPA care vă permite să aveți parte de un somn cât mai odihnitor și relaxant.

Locatie:

Lebăda Luxury Resort & SPA, clasat la 5 stele, este situat în inima rezervației naturale a Deltei Dunării, pe brațul Sulina, la intersecția cu Dunărea Veche în satul Crișan, la mila 13,5.

Resortul are o poziționare privilegiată, din care oaspeții pot explora biosfera Deltei Dunării într-o secundă.

Primire cu stil:

Transfer privat cu barca

Îmbarcă-te într-o călătorie personalizată cu transferul cu barca privată numai cu familia și prietenii.

Bucurați-vă de frumusețea Deltei Dunării în stil.

Elicopter

O vacanță pe o insulă merită o sosire la fel de grandioasă.

Experiența dvs. Lebada Luxury Resort & SPA începe înainte de a ajunge la resort.

Limuzină

Serviciul pentru limuzină poate fi aranjat de către Resort contra cost.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Piscina interioara

Locatie