Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA PARADISE DELTA HOUSE (CRISAN)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Info: Inconjurata de lacuri, aceasta pensiune este situata in inima Deltei Dunării si are o piscina infinita. Ofera camere cu baie privata, podea din lemn masiv, aer conditionat şi minibar.
Conexiunea WiFi este gratuita in zonele publice ale proprietatii. Restaurantul pensiunii Paradise Delta serveşte preparate locale tipice.
Zona in aer liber are o piscina sezoniera in aer liber şi facilităti de gratar.
Situata in satul Mila 23, Paradise Delta este o baza buna pentru o excursie cu barca pe canalele Deltei din apropiere si pentru a merge la pescuit.
Camere: Paradise Delta House are in oferta de cazare 18 camere si 6 apartamente.

Facilitati: Fiecare camera are baie proprie, terasa spatioasa cu vedere la Dunare si lacuri, este dotata cu televizor, cablu, TV minibar, telefon, aer conditionat, incalzire proprie. Camerele, situate pe doua nivele, sunt spatioase, confortabile si modern mobilate, respectand totodata specificul zonei nord-dobrogene. Din anul 2012 este amenajat si deschis un loc special destinat copiilor, dotat cu piscina si securizata ca acestia sa se bucure in siguranta de jocurile copilariei.

Copii: cu varsta intre 0-6 ani platesc 25% (in aceiasi camera cu parintii la meniul zilei , la transport pe acelasi loc cu parintii)
Cu varsta intre 6-12 ani platesc 50% (in aceiasi camera cu parintii la meniul zilei, 2 copii pe acelasi loc la transport)

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).





Locatie