Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PENSIUNEA PIKE (CRISAN)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Pensiunea Pike se afla situata in apropierea milei 14, pe partea stanga a bratului, Sulina, in localitatea Crisan, intr-o zona feerica, linistita.
Pensiunea, de constructie recenta, din lemn naural, are in dotare 10(zece) camere:
- 1 camera cu un pat dublu si 2 paturi de cate o persoana.
- 4 camere cu pat dublu si un pat de o singura persoana.
- 5 camere duble.
Toate camerele sunt dotate cu grup sanitar si partial cu aer conditionat.

Sala de mese, situata la o distanta suficienta pentru a nu deranja oaspetii care prefera sa se relaxeze in camere, este locatia perfecta pentru a degusta mancarurile specifice zonei(peste), preparate din porc, pui, vita, dar si locul ideal pentru a asculta povestile pescarilor cu experienta din diferite zone ale tarii, pentru a sarbatori diferite evenimente, zile de nastere, capturi impresionante sau pentru a lega noi prietenii.
Foisorul ofera o priveliste deltaica unica, locatie unde oaspetii se pot relaxa servind o bautura rece in dupamiezile calduroase de vara.
Pentru pescari incepatorii si copii avem debarcader amenajat in incinta pensiuni.
Clientii pasionati de bucutaria tradutionala pot participa la pregatirea mesei.

Transport cu barca :
- proprietarul vorbeste limbile romana, maghiara si engleza;
- refrigerarea pestelui capturat;
- se permite accesul animalelor de companie;
In luna august este sarbatorita, , Ziua Marinei, , in orasul Sulina la doar 27 km de Crisan, eveniment la care va invitam si pe dumneavostra.
Festivalul, , Borsului de Peste Crisan, , se desfasoara in decursul lunii septembrie.
Pentru pescarii impatimiti de stiuca va invitam in luna octombrie sa participati la, , Cupa de Stiuca Crisan, , Administratorul pensiunii se va ocupa de inscrierea in concurs a celor care doresc sa participe.

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Locatie