Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Delta EST Sulina


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotelul este localizat in cel mai estic oras din Romania, Sulina.

Descriere: Delta Est Hotel are in component 20 de spatii de cazare, printre care camere duble matrimoniale sau twin, cu balcon, camere family sau apartamente cu unul sau 2 dormitoare, living si teras.
Toate camerele au baie proprie si sunt dotate cu aer conditionat, minibar, tv prin cablu, wi-fi gratuit si alte facilitti.

Camere:
- Camerele duble matrimoniale de la Delta Est Hotel iti ofer tot confortul dorit, pentru ca tu s petreci zile relaxante alturi de familie sau prieteni. Pentru design-ul si decorarea acestora, s-au folosit materiale calitative, dar si mobilier modern, care s te fac s te simti aca acasa in propria vacant. Camerele sunt dotate cu balcon, de unde poti admira orasul.

Facilittile camerei: La Delta Est Hotel vei beneficia de servicii de inalt calitate si dotri precum: 1 pat dublu mare, baie in camer, aer conditionat, WiFi gratuit, TV cu ecran plat, articole de toalet gratuite, birou, frigider, plas de tantari, usctor de pr, dar si jocuri si puzzle-uri. Asadar, vei avea tot ce este necesar pentru confortul tu.

- Apartamentul cu 2 camere este alegerea ideal pentru sejururi impreun cu prietenii ti! Spunem asta deoarece este spatios, perfect pentru 4 persoane. Apartamentul iti ofer tot confortul dorit, pentru ca tu si prietenii ti s aveti parte de o vacant relaxant. Este dotat cu mobilier modern, incluzand un balcon de unde poti admira vederea la oras. Apartamentul are 80 mp, oferind suficient spatiu pentru petrecerea timpului liber cu cei dragi!

Facilittile apartamentului: Apartamentul pune la dispozitie 2 dormitoare si un living. Asadar, intr-una din camere se afla un pat dublu mare, iar in cealalt un pat dublu extra-large. Alte facilitti ale apartamentului sunt: aerul conditionat, baie in camer, TV cu ecran plat, articole de toalet gratuite, parchet, birou, zon de relaxare, frigider, jocuri si puzzle-uri.

- Apartamentul de la Delta Est Hotel iti ofer un dormitor care include un pat dublu mare si un living in care se afla o canapea extensibil. Camera are 53 mp si este ideal pentru 4 persoane, asadar, se potriveste familiilor sau cuplurilor. Mobilierul este modern, iar decorul camerelor te va face s te bucuri de relaxare maxim, fr a te incrca cu detalii obositoare. Apartamentul este mansardat si ofer vedere spre Dunre din dormitor.

Facilittile apartamentului: Iti oferim toate facilittile de care ai nevoie atunci cand cltoresti, pentru ca tu s uiti de toate grijile. Pentru confortul tu, apartamentul este dotat cu aer conditionat, baie in camer, TV cu ecran plat, articole de toaleta gratuite, cabin de dus, birou, zon de relaxare, si frigider. In plus, WiFi-ul este gratuit, si, de asemenea, vei gsi jocuri si puzzle-uri.

- Camera de familie este dedicat tuturor familiilor, oferind un pat de o persoan si un pat dublu matrimonial. Camera msoar 31 mp, astfel incat s-ti ofere spatiul necesar unei intregi familii. Special creat pentru ca tu s ai o vacant de neuitat, camera este mansardat si ofer o atmosfer de acas. Pe lang asta, Delta Est Hotel iti pune la dispozitie mobilier modern si toate conditiile necesare pentru ca tu s te simti ca acas.

Facilitti camer: Camera dispune de aer conditionat, baie in camer, TV cu ecran plat, articole de toalet gratuite, cabin de dus, birou, frigider, usctor de pr si plas de tantari. De asemenea, beneficiati de conexiune WiFi gratis, dar si de jocuri si puzzle-uri pentru ca tu si cel mic s petreceti timp de calitate impreun. Nu iti va lipsi nimic si vei beneficia de un sejur pe msura asteptrilor tale.

Restaurant:

Pentru a ne asigura ca ai parte doar de cea mai buna experient in concediu, Hotel Delta Est Sulina te invita sa degusti preparatele restaurantului nostru. Buctarii sefi sunt gata s te incante cu meniuri alese, mereu proaspete si pregtite cu grij. Ingredientele sunt atent selectionate, iar meniul nostru a fost creat s satisfac toate gusturile.
Dac iti doresti s iei masa afara, restaurantul nostru pune la dispozitie o teras acoperit cu pergol, fiind pretabil pentru orice tip de vreme si anotimp, astfel te poti bucura de preparatele favorite in orice conditii. Dac ai un eveniment in familie iti putem rezerva foisorul nostru care iti va oferi intimitatea dorit.

Transfer optional!Pentru transfer va rog sa sunati la numarul de telefon 0735156730