Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Vila Alina New Sulina

   Delta Dunarii, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Unitatea se afla in cea mai estica localitate din Romania, Sulina, pe strada numarul 3, foarte aproape de centrul orasului si de principalele atractii locale.
Orasul Sulina este situat in apropierea gurii de varsare a bratului Sulina in Marea Neagra. Accesul se face exclusiv pe apa cu ambarcatiuni rapide sau cu navele de pasageri ale companiei de transport SC Navrom SA. Desi este un orasel micut aveti in imprejurimi baruri , restaurante , magazine, farmacie, spital, taxiuri etc
Camere: Unitatea ofera un numar de 17 camere pentru 34 de persoane.
Facilitati camere: Fiecare camera este dotata cu aer conditionat, tv cu ecran plat si programe prin cablu, wifi gratuit pe toata proprietatea. De asemenea, printre facilitati amintim mini-frigider in fiecare camera, pardoseala cu mocheta, baie cu dus. Fiecare camera are balcon.
Masa: Unitatea ofera salon pentru servitul mesei si acces la bucataria unitatii. In apropierea hotelului exista restaurante unde se pot servi cele mai apreciate preparate deltaice.
Facilitati generale: Vila se afla localizata la 1,6 km de vestitul cimitir din Sulina si la 2 km de cea mai estica plaja din Romania.
Vila Alina este situata in Piata Sulina, avand astfel acces rapid la cele mai importante si de renume restaurante si baruri din imediata apropiere! La nici 20 de metri se afla un Market de unde va puteti aproviziona si la 30 de metri de locatie este amplasata statia de taxiuri cu care puteti ajunge rapid si in siguranta pe frumoasa plaja Sulina. Asiguram la cerere transferul Tulcea - Sulina si retur cu ambarcatiunea de viteza! Deasemenea Vila Alina dispune de 4 ambarcatiuni destinate excursiilor organizate in mirificele locuri din Delta Dunarii (varsarea Dunarii in Marea Neagra, Padurea Letea, Rezervatiile naturale, Crisan , Sf. Gheorghe, Periprava , etc) va asteptam sa petreceti clipe de neuitat , numai la Vila Alina!
Facilitati copii: In hotel copii se pot delecta cu numeroase jocuri video
Nu sunt permise animale de companie!