Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MS DIANA - Nava Croaziera Delta Dunarii

   Delta Dunarii, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere generala: Nava Diana este un vapor de dimensiuni relativ reduse, cu trei punti, dar are un farmec si un stil aparte. Este construita in Olanda in 1967, fiind una dintre navele cele mai solicitate datorita pescajului redus de 1,4 metri. Acest lucru permite navigatia pe canale si pe ape cu adancime mai mica, intr-o adevarata aventura in mijlocul naturii! Nava are o lungime de peste 78 de metri si o latime de 7,8 m.
Cazare: Cabinele navei, clasificate la 4 stele, sunt dispuse pe 2 punti, suprapuse, in babord si tribord. Fiecare parte are cate o denumire, respectiv bratele Dunarii: Chilia, Sfantu Gheorghe, Sulina si Fluviul Dunarea. Mai mult, fiecare cabina va avea o denumire proprie, a localitatilor din Delta.
Nava dispune de 25 cabine duble cu pat twin sau matrimonial si 7 apartamente pentru 4 persoane. Cabinele de 2 locuri au suprafata de 10 mp!; apartamentele au 20 mp!


Facilitati cazare: aer conditionat, baie cu dus pentru fiecare cabina, tv led cu programe prin satelit, telefon, internet, consumabile baie, set de prosoape, papuci, halat de baie.


Restaurant si masa: nava dispune de un restaurant cochet cu mese de 4 sau 6 persoane, unde se poate servi masa in regim pensiune completa, mic dejun bufet, iar restul meselor in functie de preferintele turistilor (variante de meniu), cu meniu din peste sau din carne de pui/porc.
De asemenea, pe puntea principala exista un bar-salon, unde se pot servi bauturile incluse in pachet sau se pot comanda alte bauturi, contra cost. Tot in salon exista un sistem de karaoke, tv cu diagonala mare, ring de dans. Aici se vor organiza degustarile de vinuri si programele artistice ale comunitatilor din Delta Dunarii.


Facilitati generale: la bord exista biciclete care se pot folosi gratuit in porturile unde nava acosteaza, de asemenea exista si aparatura fitness pentru cei care doresc s urmareasca un frumos rasarit sau apus in timp ce fac sport, sezlonguri cu saltele pe puntea superioara.


Tot ca un rasfat, turistii vor fi intampinati cu sampanie si ciocolata la imbarcare, ciocolata care poate fi achizitionata suplimentar la bordul navei.
Va exista un magazin de suveniruri, unde turistii pot procura o amintire cu insemnele navei.
Parcarea este gratuita si pazita in portul de imbarcare Nufaru, pentru toata perioada croazierei.


Excursii: in pachetul de servicii sunt incluse numeroase excursii in porturile de pe cele trei brate ale Dunarii si din Ismail (Ucraina). De asemenea, se vor vizita plajele salbatice, unde se varsa Dunarea in mare, Padurea Letea, principalele obiective turistice din Sulina, Sfantu Gheorghe, Tulcea, Satul Pescaresc, dar si din Ismail. In Ismail va fi organizata o masa traditionala la unul dintre cele mai bune restaurante din oras (singura data cand masa va fi servita in afara navei).


Optional se pot organiza excursii cu caiacele pe canale, tir cu arcul, iar in Ismail, doritorii pot opta pentru traditionala baie ruseasca.


Program:
CROAZIERA 7 NOPTI - Nufaru (Tulcea) - Ismail - Sulina - Sf. Gheorghe
Ziua I a Joi
Plecam joi de la Nufaru. Imbarcarea este la ora 14.00 si la sosirea pe vas esti primit cu produse de ciocolaterie locale.
La ora 19.00, nava de croaziera MS Diana ajunge la Ismail, Ucraina. Oaspetii se bucura de cina la bord.
Ziua II a Vineri
Vineri, dupa micul dejun, pasagerii pleaca intr-un circuit de prezentare (cu autocarul) in Ismail, iau pranzul in oras si au parte de o sesiune de shopping.
Dupa amiaza poti sa optezi pentru o baie ruseasca.
Seara esti invitat la cina capitanului si te bucuri de un meniu cu specific mediteranean.
Ziua III a Sambata
Nava MS Diana pleaca spre Sulina la micul dejun. Pranzul este servit in timpul deplasarii, iar pe drum te bucuri de imaginile frumoase ale Deltei Dunarii.
Dupa amiaza o petrecem la o tura de bicicleta prin Sulina, un spectacol de dansuri si cantece nord-dobrogene, iar cina este una traditionala.
Ziua IV a Duminica
Dupa micul dejun plecam la tur de oras prin Sulina alturi de un ghid de turism profesionist. Vedem farul vechi, plaja si faleza, dar si cel mai estic punct al Europei.
Pranzul servit la ora 13.00 este urmat de o excursie cu barca spre satul Letea. Din barca sari in masini de teren care te duc rapid la Padurea Letea. Ai timp, pe drum sa vezi vedetele zonei a caii de la Letea a precum si stejarii seculari, dunele de nisip sau lianele specifice padurilor tropicale.
Inainte de cina ai parte si de un spectacol cu specific grecesc sau lipovenesc sustinut de ansamblul local din Sulina.
Ziua V a Luni
Micul dejun marcheaza plecarea spre Sfantu Gheorghe. Pranzul este servit si el in mers si este urmat de un traseu deosebit pe cele doua brate ale Dunarii.
Seara o petrecem la Sfantu Gheorghe, iar apoi ne bucuram de o plimbare pe malul marii, un cer instelat si o cina la bord.
Ziua VI a Marti
Rasaritul ne prinde la varsarea Dunarii in Marea Neagr, iar dup micul dejun, plecam cu barca spre Insula Sacalin.
Pranz pe nava. Dupa amiaza ai parte de un tur al comunei cu un ghid de turism local si program de voie. Poti sa alegi intre o zi de plaja, caiac, tir cu arcul sau alte excursii optionale. Urmeaza o cina traditionala la Sfantu Gheorghe, cu un invitat de exceptie.
Ziua VII a Miercuri
Dupa micul dejun nava de croaziera MS Diana pleaca spre Nufaru, judetul Tulcea.
Pranz pe nava.
Seara te bucuri de o degustare de vinuri de la Crama Niculitel si o cina festiva.
Ziua VIII a Joi
Dupa micul dejun plecam spre Satul Pescaresc Traditional din Tulcea.
La orele pranzului are loc debarcarea.


Plecari in fiecare joi, intre 29 aprilie si 28 octombrie (ultima plecare).






CROAZIERA de 3 sau 4 NOPTI - Nufaru (Tulcea) - Ismail (Ucraina)
!!! Turistii au nevoie de pasaport valabil !!!


Ziua I a Joi
Imbarcarea este la ora 14.00 si la sosirea pe vas esti primit cu produse de ciocolaterie locale.
La ora 19.00, nava de croaziera MS Diana ajunge la Ismail, Ucraina. Oaspetii se bucura de cina la bord.
Ziua II a Vineri
Vineri, dupa micul dejun, pasagerii pleaca intr-un circuit de prezentare (cu autocarul) in Ismail, iau pranzul in oras si au parte de o sesiune de shopping.
Dupa amiaza poti sa optezi pentru o baie ruseasca.
Seara esti invitat la cina capitanului si te bucuri de un meniu cu specific mediteranean.
Ziua III a Sambata
La ora 9.00, dupa micul dejun la bord, pleci intr-o excursie la Odessa. Acolo poti vedea obiectivele turistice si culturale ale orasului si servesti masa de pranz.
Seara ai un spectacol la bord cu invitati din Ismail, urmat de cina.
Ziua IV a Duminica
Dumineata incepe cu micul dejun si o plimbare cu bicicletele prin Ismail.
Dupa pranz, MS Diana pleaca spre Tulcea, iar debarcarea se face inainte de apus.
Ziua V a Luni (optional)
Cine mai doreste poate sa petreaca o noapte in plus la bord.
Oaspetii au parte de degustari de vinuri de Niculitel si cina festiva. Totul este condimentat cu o excursie in Satul Pescaresc Traditional din Tulcea.


Pachetul de 4 zile/3 nopti include pensiune completa, bere, vin, cafea, excursii, actele de intrare in Ucraina.


Pachetul de 5 zile/4 nopti include suplimentar fata de pachetul de 3 nopti: degustarea de vinuri, o noapte de cazare + pensiune completa si Excursia la Satul Pescaresc Traditional.


Date de plecare: 1, 8, 15, 22 aprillie; 28 octombrie; 4, 11, 18 noiembrie.