Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Delta House - Crisan


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Info: Inconjurata de lacuri, aceasta pensiune este situata in inima Deltei Dunrii si are o piscina infinita. Ofera camere cu baie privata, podea din lemn masiv, aer conditionat Lai minibar.
Conexiunea WiFi este gratuita in zonele publice ale proprietatii. Restaurantul pensiunii Paradise Delta serveLate preparate locale tipice.
Zona in aer liber are o piscina sezoniera in aer liber Lai facilitti de gratar.
Situata in satul Mila 23, Paradise Delta este o baza buna pentru o excursie cu barca pe canalele Deltei din apropiere si pentru a merge la pescuit.


Camere: Paradise Delta House are in oferta de cazare 18 camere si 6 apartamente.

Facilitati: Fiecare camera are baie proprie, terasa spatioasa cu vedere la Dunare si lacuri, este dotata cu televizor, cablu, TV minibar, telefon, aer conditionat, incalzire proprie. Camerele, situate pe doua nivele, sunt spatioase, confortabile si modern mobilate, respectand totodata specificul zonei nord-dobrogene. Din anul 2012 este amenajat si deschis un loc special destinat copiilor, dotat cu piscina si securizata ca acestia sa se bucure in siguranta de jocurile copilariei.

Copii: cu varsta intre 0-6 ani platesc 25% (in aceiasi camera cu parintii la meniul zilei , la transport pe acelasi loc cu parintii)
Cu varsta intre 6-12 ani platesc 50% (in aceiasi camera cu parintii la meniul zilei, 2 copii pe acelasi loc la transport)



Locatie