Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Oprisan - Crisan

   Delta Dunarii, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Pensiunea Oprisan este situate in localitatea Crisan, pe malul bratului Sulina, intr-un cadru natural extraordinar oferit de uimitoarea Delta Dunarii. Pensiunea se afle la mila 12 pe canalul Sulina la o distante de 25 de mile de Tulcea la confluenta canalului cu Dunarea Veche.

Acces: Pentru a putea ajunge in acest loc deosebit, plin de salbaticie si inedit, modalitatile de acces sunt cele navale. Zilnic din portul Tulcea aveti urmatoarele optiuni: -nave clasice, plecare la ora 13:30, sosire la ora 16:00; l-a cerere ve putem asigura transportul cu salupa pensiunii din Murighiol sau Tulcea in mijlocului magiei naturii, aproape de salbaticia Deltei Dunarii.

Cazare: Oaspetii nostri au la dispozitie 7 camere cu baie proprie, LCD cu antena satelit, aer conditionat si incalzire centrala

Restaurant: Pentru savurarea specialitatilor pescaresti gatite fabulos de Tanti Tudosca aveti la dispozitie terasa in aer liber si un salon spatios si racoros.

Printre specialitatile preparate din cel mai proaspat peste si produsele ecologice din ograda familiei va mentionam doar cateva: ciorba de peste, saleu proaspat cu maioneze, crap pe varza, plachie de peste, ciorbe cu perisoare de peste, saramura lipoveneasca, chiftelute de peste, peste prajit, lapte proaspat de la vacutele din ograda pensiunii, oua, branza, salate de icre facute dupa reteta secrete a lui Tanti Tudosca si in plus preparate de pui, porc sau vita.

Excursii: Pentru un sejur complet, familia Oprisan va recomanda plimbarile cu barca pe minunatele si salbaticele canale si lacuri ale Deltei. Aici pot fi surprinse in splendoarea lor grupuri de pelicani, lebede, cormorani, lisite, rate salbatice, egrete, sitari, lopetari si poate chiar vulturii codalbi care sunt recunoscuti ca o raritate in fauna Europei. Totodata veti fi impresionati si de frumusetea florei: nuferi albi si galbeni, jungla de stuf si papura.

De asemenea organizam plimbari cu salupa pe Canalul Dunarea Veche, la Caraorman si Letea unde intermediem vizitarea padurilor de stejari si a dunelor de nisip (padurile Caraorman si Letea sunt monumente ale naturii) sau la Sulina pentru a putea vedea locul unde se intalneste Dunarea cu Marea Neagra. Traseele turistice sunt stabilite de comun acord impreuna cu dumneavoastra.

Pentru doritori ii putem initia in tainele pescuitului, si le asiguram gratuit unditele, iar pentru pescarii impatimiti organizam partide de pescuit la urmatoarele specii: crap, somn, stiuca, salau, caras, etc. in locuri bine stiute de localnici.

Pe durata deplasarilor veti fi insotiti de cei mai buni cunoscatori ai locurilor