Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

25Hours Hotel Dubai One Central


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in Dubai, la 1,5 km de Dubai World Trade Centre, 25hours Hotel Dubai One Central oferă cazare cu terasă, grădină, piscină in aer liber și parcare privată gratuită. Acest hotel de 5 stele are un restaurant, un bar și WiFi gratuit. Hotelul oferă room service, serviciu de concierge și schimb valutar.

Toate unitățile hotelului sunt prevăzute cu aer condiționat, zonă de relaxare, TV cu ecran plat și canale prin satelit, seif și baie privată cu uscător de păr, bideu și articole de toaletă gratuite. Toate camerele sunt dotate cu fierbător, iar unele au balcon. Anumite camere oferă vedere la oraș. Fiecare cameră de la 25hours Hotel Dubai One Central este prevăzută cu lenjerie de pat și prosoape.

Oaspeții au la dispoziție un mic dejun tip bufet.

Hotelul 25hours Dubai One Central, de 5 stele, are o saună. Oaspeții pot juca biliard la acest hotel de 5 stele, iar zona este populară pentru ciclism.

Personalul de la receptie vorbește arabă, bulgară, daneză și germană, fiind nonstop la dispoziția oaspeților.

Dubai Mall se află la 3,8 km de hotel, iar Burj Khalifa este la 4,2 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Dubai, situat la 11 km, iar 25hours Hotel Dubai One Central oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la un cost suplimentar.

Locatie