Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul Dubai International Airport este situat in terminalele 1 și 3 ale Aeroportului Dubai. Acest hotel este perfect pentru o scurtă odihnă intre zborurile internaționale.

Hotelul Dubai International oferă pasagerilor tot ce au nevoie pentru a avea un sejur confortabil, fără a părăsi aeroportul sau a trece la imigrare și vamă.

Hotelul oferă 5 apartamente regale/prezidentiale, 9 suite executive, 38 camere executive. 14 suite Junior, 22 camere Deluxe superioare, 253 camere Deluxe.

Dormitoarele variază in dimensiune de la 85 mp pană la 32 mp și au toate facilitățile pe care le puteți aștepta de la un hotel de lux din Dubai:

Acces la internet de mare viteză
Televizor cu ecran plat cu mai multe canale
Minibar automat
Telefoane IDD
Scaun de masaj (Numai pentru apartamente, camere Executive și Superior Deluxe)
Uscător de păr și seif electronic
Coș cu fructe gratuit
Serviciu gratuit de ceai/cafea
Ciocolată și tartine și sucuri proaspete (doar apartamente)
Serviciu de machiaj la cerere

Sanatate si fitness
Centrul de fitness și cluburile de sănătate sunt situate la nivelul sosiri in terminalul Sheikh Rashid și hotelul 5 din terminalul 3, hall 2 și oferă următoarele facilități:

Gimnazial
Piscină
Jacuzzi pentru doamne și bărbați
Baia de aburi pentru doamne și bărbați
Sauna pentru doamne și bărbați (doar terminalul Sheikh Rashid)
Serviciu de masaj (doar terminalul Sheikh Rashid)
Cabine de duș

Restaurantul Safar, situat intre porțile 117 și 119 in terminalul 1, restaurantul Safar din Dubai Airport oferă un bufet internațional pentru micul dejun, pranz și cină. Un meniu a la carte este, de asemenea, disponibil impreună cu o gamă largă de băuturi.

Restaurant Seafood Market situat langă Poarta 203, acest restaurant din Dubai oferă o selecție de fructe de mare proaspete gătite după preferințele dumneavoastră de către Chef Des Cuisine și echipa sa de bucătari talentați. O selecție rafinată de vinuri, șampanie și alte băuturi este, de asemenea, oferită.

Locatie