Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Croatia (Cavtat)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Inaltat deasupra unei peninsule impadurite de pin, cu vedere la golful neatins Cavtat, Hotelul Croatia Cavtat este cel mai important complex de cinci stele si centru de conferinte din sudul Adriaticii. Resortul este un loc idilic de petrecere a vacantei, din care puteti explora farmecul istoric al regiunii. Hotelul Croatia Cavtat combina o locatie uimitoare pe malul marii cu accesul facil la comorile coastei Adriaticii. Dubrovnikul medieval este obligatoriu de vizitat, fiind la mai putin de o jumatate de ora cu masina sau o plimbare relaxata de 45 de minute cu barca. Complexul are acces la doua plaje linistite - una cu vedere la Golful Cavtat, cealalta la Marea Adriatica cristalina.

Localizare: Hotelul Croatia Cavtat este situat la 5 km de aeroportul din Dubrovnik.

Dotari camere: Hotelul Croatia are 487 de camere moderne si spatioase dotate cu wifi, aer conditionat, telefon, tv satelit, seif, minibar, room service 24 de ore, baie cu dus si cada, uscator de par, articole de toaleta, halat si papuci, balcon.

Facilitati hotel: Hotelul Croatia pune la dispozitia clientilor receptie 24 de ore, 5 restaurante, 2 baruri, terasa, bar de noapte, cafenea, piscina interioara si exterioara cu apa de mare, umbrelute si sezlonguri gratuit la piscina, sauna, masaj, teren de tenis, volley, sala fitness, billiard, programe de animatie.

Pagina web: https://www.adriaticluxuryhotels.com/hotel-croatia-dubrovnik-cavtat

Clasificare oficiala: 5 stele

Locatie