Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTAMENTE GALA RESIDENCE

   Eforie Nord, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Apartamente Gala Residence Eforie Nord sunt situate pe faleza din statiune, in zona Belona. Apartamentele au vedere spre mare sau spre portul turistic. Gala Residence include apartamente de 2 si 3 camere, dotate cu bucatarie.Toate apartamentele de 2 camere au Internet, Tv cablu, Aer conditionat, Boiler electric pentru apa calda non stop, intrare pe baza de cartela.
Apartamentele de 2 camere (45 mp) sunt formate din: living cu canapea extensibila, dormitor matrimonial - separat cu usa de living, baie cu cabina de dus, balcon, bucatarie utilata cu aragaz, frigider, cuptor microunde, vesela. Alte dotari: internet, televizor, aer conditionat, boiler electric pentru apa calda, intrare in apartament pe baza de cartela, lenjerii, prosoape.
Apartamentele de 3 camere (80 mp) sunt formate din: living, 2 bai, 2 dormitoare cu pat matrimonial, balcon, bucatarie utilata cu aragaz, frigider, cuptor microunde, vesela. Alte dotari: internet, televizor, aer conditionat, boiler electric pentru apa calda, intrare in apartament pe baza de cartela, lenjerii, prosoape.
Capacitatea apartamentelor:
Apartament 2 camere: 4 persoane, 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti si 1 copil
Apartament 3 camere: 6 persoane