Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL EUROPA

   Bulevardul Republicii 13, Eforie Nord 905350, Eforie Nord, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Evadează la mare - și bucură-te de o destinație deopotrivă relaxantă dar și revigorantă. Aflat la malul Mării Negre în stațiunea Eforie Nord, premiatul Ana Hotels Europa întâmpină oaspeții cu grădini luxuriante, camere spațioase și un centru spa de renume internațional.

Hotelul este situat la 150 m de plaja si are 80 duble matrimoniale, 80 duble twin, 40 camere connecting, 11 apartamente cu living, dormitor, baie si 10 camere club situate la etajul 11.
Dotari si servicii
Nu sunt acceptate animale de companie.
Hotelul pune la dispozitia turistilor: gradina, restaurant, terasa, 2 baruri, piscina, baza tratament, teren de minigolf, loc de joaca pentru copii si Kids Club, parcare subterana si exterioara, sala conferinta, salon coafura si masaj.Pe langa spatiile de cazare si restaurant, hotelul Europa detine unul dintre cele mai cunoscute centre de sanatate - Ana Aslan Helth SPA, ce va pune la dispozitie o gama variata de tratamente si proceduri, toate intr-un ambient modern si luxos. Dotarile moderne cu echipamente medicale de ultima generatie confera posibilitati vaste de tratament si infrumusetare. Programele SPA combina factorii naturali de mediu specifici statiunii Eforie Nord (aerul cu ionizare intensa, apa sarata si namolul sapropelic din lacul Techirghiol, plante cu efecte curative), cu o multitudine de proceduri clasice. Personalul este format din medici si asistenti.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu 4 stele, micul dejun si cina in regim bufet suedez, iar dejunul in sistem bufet sau variante meniu. Demipensiunea reprezinta mic dejun si cina. Bauturile nu sunt incluse
Dotari camere
Camerele King ofera vedere la mare. Mobilierul cochet include un pat king size cu perne pufoase si cearceafuri fine, precum si un TV, internet, birou, minibar, telefon si seif.
Camerele Twin Infinity se afla situate la etajul 1 si sunt recent renovate. Ofera o terasa generoasa cu vedere spre gradina. Aceste camere superior te imbie la relaxare in paturile twin moi. Spatiul generos din interior ofera intreg confortul, printre dotari fiind incluse un TV, birou de lucru, internet, minibar, telefon si seif.
Camerele Twin ofera o priveliste panoramica a marii si a gradinii.Dupa o zi petrecuta pe plaja sau la piscina hotelului, deconecteaza-te in fata televizorului sau doar relaxeaza-te pe balcon.
Camerele King Deluxe ofera spatiu amplu, elegant decorat cu lambriuri din lemn si balconul dublu din care poti admira marea dau un stil aparte acestor camere aflate la ultimul nivel. Pe langa TV si o zona separata de lucru cu acces la internet , camerele Deluxe dispun de un dressing extins si o baie de mari dimensiuni modern decorata.Suita Junior King ofera un balconu dublu cu vedere spre mare si interior generos cu acces spre living ce transforma apartamentele in spatiul ideal pentru familii cu copii. De la atmosfera intima si paturile relaxante din zona de dormit se face trecerea catre un living amplu cu canapea extensibila si birou de lucru cu acces la internet. Printre extra-facilitati se numara doua TV si doua bai cu design modern, camerele dispunand de asemenea de minibar, telefon si seif.Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 0-2.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, se acorda babycot in functie de disponibilitate
- 3-11.99 ani, pentru un copil, gratuit in camera cu parintii, fara pat suplimentar si se achita doar micul dejun 6 euro/ zi, iar al doilea copil in camera standard se taxeaza cu 50% dintr-un loc in camera, cu mic dejun inclus si se asigura pat suplimentar
- 0-11.99 ani platesc 50% pentru suplimentul de demipensiune/ pensiune completa;
- copiii peste 12 ani se considera adulti si achita 70% dintr-un loc de cazare si masa integral.
In camera dubla cu un adult si unul sau doi copii
- copiii beneficiaza de 50% reducere din tariful de adult in camera dubla, cu mic dejun inclus;
In apartament
- al doilea copil in apartament sau club se taxeaza 30% dintr-un loc in apartament sau club, cu mic dejun inclus
- al treilea si al patrulea adult in apartament sau camera club beneficiaza de o reducere de 50% din tariful pe locul in apartament sau club.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Jacuzzi
Indoor swimming pool
Outdoor swimming pool
Luggage storage
Private bathroom
Conference room
SPA
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Fitness centre
Free wireless internet
Free parking
Non-smoking rooms
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Facilities for persons with disabilities
Elevator
Heating
Business centre
Ironing service
Meeting/Banquet facilities
Fridge
Free cable internet
Currency exchange
Dry cleaning
Library
Beach

Locatie