Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL FORTUNA

   Aleea Perla, Eforie Nord 905350, Eforie Nord, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Descriere: Hotel Fortuna 3 stele Eforie Nord este amplasat in centrul Statiunii Eforie Nord, la 10 minute de plaja.
Complet renovat in anul 2011, Hotel Fortuna ofera cazare in camere duble si apartamente dotate cu sistem de climatizare, minibar, televizor, balcon, internet wireless. Pentru siguranta turistilor, spatiile comune ale hotelului sunt prevazute cu camere de supraveghere.
Pentru relaxare, Hotel Fortuna pune la dispozitia oaspetilor sai o piscina cu apa sarata amenajata cu sezlonguri, umbrele si masute, o piscina pentru copii cu apa incalzita si tobogan, mese de biliard si ping-pong, o terasa exterioara frumos amenajata, precum si numeroase facilitati pentru familiile cu copii.
Pentru cei mici sunt amenajate doua locuri de joaca, unul in interior, denumit FortyLand (teatru de papusi, jocuri, activitati, concursuri) si altul in exterior (trambulina, casute, tobogane, leagane, balansoare, masute, scaune, air hockey, biliard pentru copii, fotbal de masa – program 09.00-14.00 si 16.00-21.00). Zilnic sunt organizate diferite programe de divertisment pentru copii. Hotel Fortuna ofera in mod gratuit, pentru copiii cu varsta de pana la 2 ani, carucioare si patuturi in camere.
Incepand cu vara 2019 Hotel Fortuna isi intampina oaspetii cu un nou snack-bar - White Cruise, cu o zona SPA pentru relaxare - Oasis SPA, si cu o noua zona de distractie amenajata cu jeturi de apa care vor racori si bine-dispune pe oricine.
Snack-barul White Cruise este amenajat intr-un spatiu modern, in care se va servi micul dejun si pranzul bufet/a la carte precum si bauturi, cocktailuri diversificate, intr-o ambianta deosebita, insotita de susurul fantanii muzicale. Micul dejun si pranzul se servesc sub forma de bufet suedez incepand cu a doua zi de cazare si se termina cu pranzul in ziua de check-out.
Hotel Fortuna mai are incheiate conventii cu restaurante si terase invecinate (Doneli, Grand, Coralis, Panoramic, Dana, Litoral, Lebada).
Oasis SPA include sauna uscata, sali de masaj, jacuzzi, zona de relaxare.
Dotari: 143 camere duble (matrimoniale si twin), 16 apartamente; bar si terasa; piscina exterioara cu apa sarata; piscina pentru copii cu apa incalzita; loc de joaca exterior pentru copii; loc de joaca interior - FortyLand; Aqua Forty; Forty Games - biliard, air - hockey, fotbal de masa, ping pong etc; business corner; internet wireless camera pentru bagaje; snack-bar; oasis Spa - sauna uscata, jacuzzi si zona de destindere
Dotari camera: Camerele duble sunt mobilate cu pat matrimonial sau 2 paturi de cate o persoana, sifonier, comoda, noptiera cu oglinda, demifotolii cu masuta. Camerele sunt dotate cu sistem de climatizare, conexiune internet wireless, televizor LCD, televiziune prin cablu, minibar, baie cu cabina de dus/cadita, uscator de par, balcon cu masuta si scaune, suport pentru rufe, plasa de insecte, telefon, pardoseala din gresie si sistem de acces pe baza de cartela.
Apartamentele sunt formate dintr-un dormitor cu pat matrimonial si o camera de zi dotata cu canapea extensibila pentru 2 persoane. Au aceleasi dotari ca si camerele duble.
Servicii: Servicii gratuite: internet wireless, acces la locurile de joaca, acces la piscine cu sezlong (in limita locurilor disponibile), pastrarea bagajelor, pastrarea obiectelor de valoare, primirea si transmiterea mesajelor, informatii, servicii de trezire a turistilor, comenzi de taxi, carucioare si patuturi pentru infanti etc, Aqua Forty, Oasis Spa ( sauna uscata, jacuzzi si o zona de destindere).
Servicii contra cost: spalatorie, calcatorie, servicii de inchiriere pat suplimentar etc.
Nu se accepta animale de companie.
  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Hairdryer
Sauna
Massage
Jacuzzi
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
SPA
Cable/Satellite TV
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Garden
Children playground
Fridge
Breakfast area
Kid-friendly

Locatie