Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL MIRAGE BEACH SPA 4*

   Eforie Nord, Romania


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Relaxare si confort!
Localizare: Mirage Beach Spa Hotel, clasificat la 4 stele, este situat chiar pe esplanada Vraja Marii din statiunea Eforie Nord, la cativa pasi de plaja si la 15 minute de mers pe jos de zona centrala a statiunii.
Descriere: Cazarea se poate face fie in camerele cu vedere spre mare, ce ofera clientilor bucuria si senzatia unica a rasaritului de soare, fie in camerele cu vedere spre lacul Belona, a caror vedere creeaza la apusul soarelui un sentiment de tranchilitate de la finalul unei zile relaxante incununate cu succes. In functie de anotimp, imaginea lunii luminand valurile Marii Negre sau reflectandu-se in luciul lacului Belona, ramane si aceasta memorabila.
Restaurantul Mirage Beach isi propune sa daruiasca aventuri culinare desavarsite clientilor sai prin preparatele traditionale romanesti si internationale servite intr-o ambianta relaxanta care ofera incantare si buna dispozitie celor care ii sunt oaspeti.

Camere:
Mirage Beach Spa Hotel detine un numar de 65 spatii de cazare, dupa cum urmeaza:a 56 camere duble standard matrimoniale
- 6 camere duble standard cu paturi twin
- 3 apartamente

-Camerele duble standard sunt cu vedere catre Spa.
Cazarea se poate face fie in camere duble cu vedere spre mare, fie in camere cu vedere spre lacul Belona.
- Apartamentele sunt formate din 2 camere, intr-o camera pat matrimonial, in a doua camera 2 paturi twin.

Restaurant:

Restaurantul Mirage Beach isi propune sa daruiasca aventuri culinare desavarsite clientilor sai prin preparatele traditionale romanesti si internationale servite intr-o ambianta relaxanta care ofera incantare si buna dispozitie celor care ii sunt oaspeti.
Restaurant serveste in regim bufet micul dejun si pranz / cina in sistem a la carte.
De asemenea, in cadrul hotelului turistii se pot delecta cu o bautatura fina in barul de zi.

Facilitati copii:

- copiii de la 2 la 12 ani (inclusiv) insotiti de 2 adulti in camera dubla, care primesc pat suplimentar in camera parintilor, beneficiaza de o reducere de 50% din tariful unui loc in camera si 50% la masa din tariful pentru adulti. In caz ca nu se solicita patul suplimentar, copiii beneficiaza de o reducere de 100%, la cazare si 50% la masa.
- in cazul structurii de ocupare 2 adulti + 2 copii este obligatorie rezervarea patului suplimentar.
- copiii de la 0 la 2 ani beneficiaza de reducere 100%.
- al treilea adult in camera dubla ( se asigura pat suplimentar ) sau apartament beneficiaza de o reducere de 50%, din tariful unui loc in camera, suplimentele de masa se vor achita integral.
- copiii de la 2 la 12 ani (inclusiv) insotiti de minim 2 adulti in apartament, beneficiaza de o reducere de 50%, din tariful unui loc in camera si 50% la masa din tariful pentru adulti.
- in cazul structurii de ocupare 1 adulti + 1 copil 2 - 12 ani, se achita tariful unei camere single. Copilul beneficiaza de 50%, reducere din valoarea meselor pentru adulti.
- in cazul structurii de ocupare 1 adult + 2 copii 2 - 12 ani se achita tariful unei camere duble. Copiii beneficiaza de 50% reducere din valoarea meselor pentru adult.

Info utile:

- SPA-ul va fi dat in folosinta in octombrie 2022
- este disponibil interenet WiFI pe toata proprietatea
- Parcare (in limita locurilor disponibile)
- Parcare subterana (20 de locuri) in limita locurilor disponibile

Incepand cu sezonul 2022 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 3 lei/persoana/zi, conform HCL. 325/17.12.2021. Persoanele cu dizabilitti si copiii sub 14 ani sunt scutiti de la plata acestei taxe.