Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Profil: Pentru relaxare sau odihna
Localizare : Hotel Vigo este localizat in zona de nord a statiunii Eforie Nord la doar 30 de metri de plaja.
Descriere: Hotel Vigo a fost renovat complet in toamna anului 2020 si pune la dispozitia turistilor un numar de 38 camere dotate cu mobilier din lemn masiv, pardoseala acoperita cu mocheta, balcon, plasa tantari, minibar, tv lcd, telefon, internet wi-fi si aer conditionat.
Toate camerele includ baie privat cu dus si articole de toalet gratuite.
Unitatea dispune de un restaurant si o terasa, unde puteti servi micul dejun tip buffet suedez cu specialitti culinare regionale si bauturi non-alcoolice.
Dotari camere: Toate camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Camerele au baie privata cu uscator de par.
Camerele au birou.
Facilitati: Hotelul dispune de facilitati precum restaurant, terasa, teren de joaca pentru copii, internet, aer conditionat.
De asemenea, hotelul pune la dispozitia turistilor si receptie cu program non-stop, si parcare gratuit in limita locurilor disponibile. La cerere, se ofera baby cot gratuit si scaunel special pentru servit masa in restaurant.
Facilitati copii:
- 2 adulti cu 1 sau 2 copii de 0 - 6,99 ani: copiii beneficiaza de gratuitate la cazare si masa
- 2 adulti cu 1 copil de 7-12,99 ani: copilul achita 70 lei/zi pentru pat suplimentar si mic dejun
- 2 adulti cu 2 copii de 7-12,99 ani: primul copil achita mic dejun 20 lei/zi si doarme in pat cu parintii, al 2-lea copil achita 70 lei/zi pentru pat suplimentar si mic dejun
- 2 adulti cu 1 copil 13-17,99 ani: copilul achita mic dejun si pat suplimentar 120 lei/zi.
al 3 lea adult achita 230 lei/zi pt mic dejun si pat suplimentar
capacitate maxima admisa in camera dubla cu canapea:
2 adulti cu 2 copii 7-12,99 ani
2 adulti cu 1 copil 13-17,99 ani
3 adulti

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!




Locatie