Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

VILA LA MER

   Strada Curcubeului 10, Eforie Nord 905350, Eforie Nord, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situata pe litoralul Marii Negre, in partea nordica a statiunii in Eforie Nord, vila turistica La Mer, sub sloganul:La Mer, locul in care iti vei dori sa revii! propune clientilor sai un sejur de neuitat in conditii excelente de cazare, la preturi incredibil de mici intr-o structura noua de cazare de 3 stele.
Vila La Mer este situata la 5 minute de baza de tratament balnear, ce functioneaza tot timpul anului. Aici se trateaza afectiuni reumatismale inflamatorii si degenerative, bolile sistemului nervos periferic, tulburari de circulatie, afectiuni dermatologice, obezitate, afectiuni respiratorii, sterilitate, rahitism, neurastenie etc. Astfel puteti beneficia de cazare in Eforie Nord foarte aproape de baza de tratament.
Cafeneaua din incinta receptiei, unde puteti servi diverse produse calde.
Micutii vor beneficia atentie. Special pentru copiii dumneavoastra este amenajat un mic spatiu de joaca in care se vor distra garantat.
Restaurantul Vilei La Mer din Eforie Nord va asteapta intr-o ambianta deosebita cu preparate traditionale si internationale, pregatite de bucatari nostri profesionisti.
Restaurantul are o capacitate de 50 de locuri, iar pe timpul verii capacitatea se mareste cu terasa in aer liber care are 30 de locuri.
Stilul unic, ambianta intima si calitatea serviciilor fac din restaurantul La Mer din Eforie locul ideal pentru oraganizarea de petreceri, mese festive sau evenimente speciale.
Barul si cafeneau va astepta cu bauturi fine, cocktailuri exotice si cea mai savuroasa cafea.
Sfârşitul conversaţiei
Descriere camere:
Camerele sunt mobilate modern, foarte curate si aerisite. Puteti opta pentru camere duble cu pat matrimonial sau cu paturi single in functie de preferintele dumneavoastra sau pentru cazare in apartament daca doriti mai mult spatiu.
Descriere facilitati:
Facilitati
- 15 camere duble
- terasa si cafenea
- parcare proprie
- plaja privata (zona debarcader)
- internet wireless
- loc de joaca pentru copii
- tenis de masa, sah, darts
Locatie:
Vila La Mer din Eforie Nord ofera clientilor sai sezlong gratuit pe plaja sa privata din zona plaja Agigea (20 minute de mers pe jos). Terasa este locul ideal unde te vei distra si te vei bucura de soare. Muzica ambientala, serviciile de bar si exclusivitatea va vor face sederea mult mai placuta la malul Marii Negre.
Atractii turistice:
Eforie Aqua Park
Teatrul de vara
Politici:
Orice anulare a rezervarii se va face numai in scris (e-mail la adresa rezervari@qholiday.ro). Daca aceasta anulare se face cu mai putin de sapte zile inainte de data pentru care s-a facut rezervarea sa va plati taxa de anulare echivalenta cu suma rezervarii. In cazul in care ati eliberat camera inainte de ora 12:00 va puteti lasa bagajele la camera de bagaje, timp de 24 de ore fara costuri suplimentare.
Servicii masa:
Restaurantul Vilei La Mer din Eforie Nord va asteapta intr-o ambianta deosebita cu preparate traditionale si internationale, pregatite de bucatari profesionisti.
Restaurantul are o capacitate de 30 de locuri, iar pe timpul verii capacitatea se mareste cu terasa in aer liber care are deasemenea 30 de locuri.
Facilitati copii:
Facilitati copii:
Special pentru copiii dumneavoastra am amenajat un mic spatiu de joaca in care se vor distra garantat.
Internet, loc de joaca, parcare, restaurant, aer conditionat, balcon.

Sosirea si plecarea:
Primirea camerei (check-in) se poate face incepand cu ora 14:00
Eliberarea camerei (check-out) se va face inainte de ora 12:00

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Loc de joaca pentru copii
Parcare contra cost
WiFi gratuit
Plaja publica

Locatie