Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat in centul statiunii, hotelul Ceres din statiunea Geoagiu a Bai dispune de 252 locuri de cazare din care: 228 locuri clasificate la categoria 3 stele si 24 de locuri la categoria doua stele. Asezare mioritica, dintr-un tinut de basm si de legenda, statiunea Geoagiu Bai beneficiaza de un climat temperat si de prezenta dealurilor impadurite cu fag, stejar si brad ce favorizeaza mentinerea aerului la un nivel superior de calitate si cu o concentratie crescuta de ozon. Toate camerele au in dotare : baie proprie, telefon, tv cablu si balcon.
Hotelul pune la dispozitia turistilor si un restaurant cu o capacitate de 120 de locuri la mese si un bar.
La parterul hotelului este situata baza de tratament, 2 piscine cu apa termala, sauna, baie la cada si cabinetul de tratament cu parafina.


Hotelul dispune de asemeni si de o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri dotata cu cele necesare : sonorizare, laptop, flipchart, ecran , proiector.


Factori naturali de cura balneara:
ape minerale bicarbonatate, calcice, magneziene mezotermale, hipotone si slab radioactive care sunt utilizate atAet pentru cura interna cAet si AZn cura externa;
namolul de trurba ioduros aferuginos, care este deosebit de eficient AZn tratarea unor afectiuni reumatismale abarticulare;
bioclimatul blAend, de crutare.

Indicatii terapeutice:
afectiuni reumatismale degenerative (spondiloza cervicala, dorsala si lombara, artroze, poliartroze);
afectiuni reumatismale abarticulare (tendinoze, tendomioze, tendoperiartroze, periartrita);
afectiuni postraumatice (redori articulare posttraumatice, stari dupa operatii pe articulatii, dupa fracturi, entorse, luxatii);
afectiuni neurologice periferice (pareze usoare, sechele dupa polineuropatii);
afectiuni ginecologice (tulburari minore de pubertate si menopauza);
afectiuni asociate (endocrine, metabolice, de nutritie, dermatologice, boli cardiovasculare, nevroza astenica, boli profesionale).