Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ANTIGONI BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare HOTEL ANTIGONI BEACH RESORT: Hotelul Antigoni Beach este situat în Sithonia, cea de-a doua peninsula din Halkidiki, la o distanţă de 3 km de satul pitoresc Agios Nikolaos. Acest hotel mic și elegant a fost construit cu atenție la detalii și respect pentru frumusetea naturala din jurul din Halkidiki. Cele două clădiri principale - una cu arhitectura specifica insulei si alta cu un design simplu, dar elegant - sunt cuprinse de măslini, pini și palmieri, în mijlocul grădinii atent concepute cu flori locale.

Cazare: ANTIGONI BEACH RESORT dispune de 48 camere: Camere Duble Deluxe cu vedere la mare 25 mp, Junior Suites 35 mp, Deluxe Suites cu vedere la mare 50 mp, Executive Suites cu vedere la mare 95 mp.

Facilitati camere: aer condiționat individual, minibar (contra cost), telefon direct, TV prin satelit (canal rus), TV cu plasmă, internet Wi-Fi gratuit, seif (gratuit), baie (duș, cu hidromasaj - în unele camere), uscător de păr, set de toaletă, aparat de cafea Nespresso (2 capsule pe zi pe cameră), balcon / terasă. Pat dublu.

Double Deluxe cu vedere la mare Situate la diferite etaje, vedere la mare. Pat dublu.

Junior Suite Situate în clădirea centrală, la etajul 1. Living și dormitor combinate, terasa mare. Apartamente ideale pentru familiile cu copii. Pat dublu și canapea.

Deluxe Suite cu vedere la mare -situate la etajul 2 al clădirii centrale, vedere la mare. Living confortabil, dormitor, baie mare, set de ceai / cafea (ceainic electric), jacuzzi pe balcon.

Executive Suite cu vedere la mare sunt situate la ultimul etaj. Living cu canapea, bucătărie mică (chiuvetă, ceainic electric), 2 băi (una cu cadă cu jacuzzi, a doua cu cabină de duș cu hidromasaj și cromatoterapie), 2 dormitoare separate (pat dublu și 2 paturi de o persoana), balcon.

Serviciu zilnic de menaj, schimb de lenjerie - de 3 ori pe săptămână.

Servicii: mic dejun/ demipensiune

Facilitati:

Hotelul Antigoni Beach dispune de mini-spa, unde va puteti bucura de terapii racoritoare, manichiura, pedichiura si terapii de masaj de relaxare, room service, receptie 24 ore, parcare, piscina cu bar, sezlonguri si umbrele la piscina, baby sitting ( la cerere), restaurant, doctor ( la cerere), acces wireless.

Muzică live sâmbăta (în bar de la 21:00 la 00:00 - bouzouki).

Plaja si piscine:

Plajă cu nisip. Sezlonguri si umbrele de plaja gratuit.

Piscina exterioara si piscina pentru copii.

Sporturi și activități:

Gratuit: parcare.

Contra cost: inchirieri auto/biciclete, excursii cu barca, coafor.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Doamne ajuta!
  • Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei. Doamne ajuta!
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!


Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Babysitting

Locatie