Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Foarte bine 8.2 Booking.com Hotelul se afla chiar pe plaja cu nisip din Kallithea, distinsa in mod repetat cu Blue Flag. Centrul statiunii cu restaurante, cafenele, magazine, este la numai cateva minute de mers pe jos. Templul antic al zeului Ammon, zeul ospitalitatii, este langa hotel, la fel ca si o bisericuta ruseasca ce a fost construita in 1865, omagiu adus manastirii rusesti St. Panteleimon, de pe Muntele Athos. Incepand cu 01.01.2018 a fost introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Localizare

Hotelul se afla pe plaja cu nisip din Kallithea, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Centrul statiunii, cu restaurante, baruri, cafenele si magazine, este la numai cateva minute de mers pe jos. Cele mai mari si renumite cluburi si baruri se afla la cativa kilometri de hotel. Viata de noapte din Kallithea este cea mai intensa din intreaga peninsula. Langa hotel se afla un templu antic si o biserica din 1865, dar si o taverna pe malul marii.

Facilitati hotel

Hotelul ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie 24h, sala TV comuna, inchiriere masini si biciclete, seifuri, lift, room service, spalatorie, calcatorie, acces gratuit la internet WIFI, parcare gratuita in apropiere (nu se poate face rezervare), piscina exterioara, prosoape pentru plaja (se cere garantie), hammam, jacuzzi, masaj, centru fitness, sauna, divertisment seara, mini club, sporturi nautice pe plaja, animatori, scufundari, karaoke, muzica greceasca live, seara de filme, loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele au balcon, telefon, acces gratuit la internet WIFI, aer conditionat, TV satelit, baie cu dus, uscator de par. Camerele au 21 mp si capacitate de 2 adulti si 1 copil. Camerele Premium au vedere spre mare si oaspetii lor beneficiaza de 2 sezlonguri si 1 umbrela gratuite pe plaja, pe intregul sejur. Camerele Deluxe Suite au 42 mp, capacitatea maxima de 4 adulti si 1 copil si au in plus living, 2 bai, halate si papuci, aparat de cafea Nespresso, 2 sezlonguri si 1 umbrela gratuite pe plaja, pe intregul sejur.

Sport & divertisment

Oaspetii hotelului au la dispozitie: inchiriere biciclete, hamam, sauna, jacuzzi, masaj, inchiriere motorete, lectii de dansuri grecesti, muzica greceasca live, karaoke, seara de filme, aqua aerobic, calarie, scuba diving, sporturi nautice (ski, jet ski, hidrobiciclete).

Drinks & Food

Hotelul ofera mic dejun (07:30-10:00) si cina (19:00-21:30) bufet in restaurantul principal. Periodic, la cina se organizeaza bufet tematic (mediteranean si grecesc).  Hotelul are un snack bar, un bar principal si un bar la piscina, care deserveste si plaja.

Locatie