Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ISTION CLUB (NEA POTIDEA, KASSANDRA)


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Localizare: Hotel Istion Club and Spa este pozitionat intr-o zona incantatoare unde albastrul marii se amesteca armonios cu verdele naturii. Este la o jumatate de ora de Aeroportul Macedonia si la 45 de minute de Thessaloniki. Luxosul hotel Istion Club and Spa, prin pachetul lui de servicii integrate si prin facilitatile sale, va face aceasta vacanta una de vis si o experienta cu adevarat memorabila.
Facilitati hotel: Construit intr-o locatie ideala chiar langa marea cu apele sale clare ca si cristalul si cu vedere spre Muntele Olimp, Istion Club and Spa ofera cel mai inalt prag al luxului si relaxarii. Noua unitate functionala, bine organizata se remarca prin designul ei inovativ si arhitectura indrazneata. Camerele comfortabile si suitele luxoase cu vedere la mare ofera nu numai comfort dar si un decor diferit. Minunatele piscine, spa-ul de lux, sala de sport, frizerie, institut de infrumusetare, restaurantul elagant, taverna, barurile, sala pentru conferinte-toate reprezinta o intreaga lume ce cerseste sa fie descoperita, unde poti petrece momente minunate si de neuitat.
Istion Club ofera 3 tipuri diferite de bucatarii, pentru a fi pe placul fiecaruia: o taverna greceasca traditionala (Taverna Inias), bucatarie italiana (Restaurant Al Mare) si bucatarie internationala clasica (Restaurant Thalatta). Apoi, mai sunt: barul principal, Eros si barul de piscina- La Barchetta-pentru placerea si distractia necesare la Istion Club. Spa-ul de lux ofera celor in cautare de bunastare, relaxare si frumusete o propunere integrata de vacanta de regenerare si reintinerire. Rasfatati-va cu oferta noastra de tratament special si lasati-va in mainile capabile ale personalului nostru expert. Combinati-va vacanta cu relaxarea maxima.

Facilitati camere: Camerele spatioase ofera comfort, cu vedere spre mare, gradini sau piscina si se disting prin decorul elegant. Mai mult decat atat, suitele spatioase garanteaza o sedere placuta si luxoasa. Camerele duble ale hotelului sunt spatioase(25 mp) si foarte confortabile, va ofera mai multe facilitati precum telefonie internationala, TV satelit cu ecran TFT, mini bar, halate de baie, paturi de lux, servicii de dupa-amiaza, uscator de par si seif electronic.
Ultra All Inclusive
http://istionclub.gr/

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Sporturi
Spalatorie - Curatatorie
Sala de conferinta
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Lift
Bar
Acces internet
Wi-fi / Wireless Lan
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie