Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

El Borj Hotel


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



LOCALIZARE

Hotelul Club El Borj se afla in Mahdia si detine o plaja privata. Plaja Corniche Mahdia este la câțiva pași de Hotelul Club El Borj, iar plaja Mahdia este la mai puțin de 1 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Monastir Habib Bourguiba, situat la 50 km de proprietate.

FACILITATI GENERALE

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, lobby bar, restaurant principal și pe terasa lângă piscină, sală de conferințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, schimb valutar, piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii, piscina interioara cu apa dulce (incalzita iarna; inchisa de la 01.06 la 15.09).

Activitatile de agrement ale hotelului sunt animație, aerobic și aerobic în apă, volei pe plajă, 2 terenuri de tenis, minigolf. polo pe apă, tenis de masa.

Hotelul pune la dispozitie copiilor mini club pentru copii 4-12 ani, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

FACILITATI CAMERE

Toate camerele hotelului sunt dotate cu aer condiționat, minibar (cu plata, la cerere), seif cu plata, TV, cadă/ duș, uscător de păr, săpun (în ziua sosirii).