Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOLDEN YASMIN MEHARI HAMMAMET THALASSO & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Golden Yasmin Mehari Hammamet Thalasso & Spa se afla in statiunea Hamammet din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 97 km de hotel.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24,  Wi-Fi – în zone publice și camere, sală de conferințe și săli de ședințe cu plata, centru de thalasso cu plata, serviciu de curățătorie chimică cu plata, parcare, schimb valutar, loc de joaca multifunctional, transfer gratuit de la hotel la terenurile de golf, piscină în aer liber cu apă dulce, piscina pentru copii, piscină interioară cu apă de mare în centrul Thalasso cu plata.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, sală de fitness cu plata, volei pe plajă, 1 teren de tenis.

 Pentru copii hotelul pune la dispozitie loc de joaca, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, Wifi, seif, minibar (gol), fierbător și set de ceai, TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă.