Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HILTON SKANES MONASTIR BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Hilton Skanes Monastir Beach Resort se afla in statiunea Monastir din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 2,3 km de hotel.

 

Facilitati camere

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24,  room service cu plata, Wi-Fi – în hol și camere, sală de conferințe și săli de ședințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, restaurant principal, 3 restaurante a la carte (rezervare cu 24 h inainte), lobby bar, pub Mulberry Tavern (doar în sezonul de iarnă), bar la piscină Dive In (numai în sezonul de vară), piscină în aer liber cu apă de mare, cu bar în aer liber, piscină în aer liber cu apă dulce, piscină interioară cu apă de mare (încălzită iarna), piscina pentru copii cu tobogane cu apă (toboganele cu apă funcționează conform unui program), piscina pentru copii.

Serviciile de agrement disponibile sunt sală de fitness, cursuri și activități de fitness, teren de tenis dur, sală de jocuri.

Pentru copii hotelul ofera miniclub, club de adolescenți, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

Facilitati hotel

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon mobilat, Wifi, aer condiționat, seif, minibar (la cerere, USD), facilități pentru prepararea de ceai/cafea, apă îmbuteliată (reumplută zilnic), TV, cadă/ duș, uscător de păr (la cerere), fier de călcat și o masă de călcat, articole de toaletă, papuci.

Facilitati plaja

Hotelul se afla pe plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și de piscină, șezlongurile, saltelele și prosoapele de plajă sunt gratuite.