Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Houria Palace


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Houria Palace se afla in statiunea Port El Kantaoui din orasul Sousse, Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 25 km de hotel.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor  recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, ATM, centru SPA cu plata, seif la recepție cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, 2 piscine exterioare cu apă dulce, 3 tobogane cu apă, 2 piscine pentru copii, 1 piscină interioară cu apă dulce.

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic și aerobic în apă, sală de fitness cu plata, volei pe plajă, polo pe apă, darts, biliard cu plata, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul pune la dispozitie miniclub pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

 

 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon mobilat, aer condiționat, TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă.