Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR DIAR EL ANDALOUS


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Este situat in Sousse la 25 km distanta de Aeroportul International Monastir si la 40 km de Enfidha-Hammamet, chiar langa plaja.
Standard room , pune la dispozitie clientilor : wi-fi gratuit, balcon, pat matrimonial si un pat suplimentar de o persoana, baie cu dus, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif gratuit, uscator de par.
Garden view, cu vedere catre gradina, pune la dispozitie clientilor : wi-fi gratuit, balcon, pat matrimonial si un pat suplimentar de o persoana, baie cu dus, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif gratuit, uscator de par. Sea-View , camera cu vedere catre mare, pune la dispozitie clientilor : wi-fi gratuit, balcon, pat matrimonial si un pat de o persoana, baie cu dus, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif gratuit, uscator de par.
Garden-View Junior Suite, camera dispune de un pat dublu, pat suplimentar, living, baie cu dus, uscator de par, balcon, TV prin satelit (42 inch), aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar si Wi-Fi gratuit.
Star Prestige Sea-View Double pune la dispozitie clientilor: pat dublu si un pat suplimentar, baie cu dus si uscator de par, terasa, TV prin satelit de 32 inch, aer conditionat, seif gratuit, telefon, minibar, halat de baie si papuci , , Wi-Fi gratuit și articole de toaletă VIP.
Concept ALL

In incinta resortului sunt 4 restaurante : cu specific italian, asiatic,tunisian si international ,spectacole de gatit si 5 baruri.

Al Hambra Buffet Restaurant , cu specific international si tunisian se poate servi micul dejun intre orele 07:00 la 10:00, pranzul de la 12:30 la 14:00 si cina: de la 18:30 la 21:30.
Dress code:: domnii trebuie sa poarte pantaloni lungi si o camasa cu maneci la cina.

In restaurantul oriental “ Asian restaurant” se poate servi cina intre orele 19:00 - 21:30.
Dress code: domnii trebuie sa poarte pantaloni lungi si o camasa cu maneci la cina.

Italian restaurant, se poate servi cina intre orele 19:00 - 21:00.
Dress code: domnii trebuie sa poarte pantaloni lungi si o camasa cu maneci la cina.

“Tunisian Tent Restaurant”, se poate servi cina intre orele 19:00 - 21:30 specialitati precum couscous, miel fript, cărămizi umplute, fructe uscate și prăjituri de miere.
Dress code: domnii trebuie sa poarte pantaloni lungi si o camasa cu maneci la cina.
Activitati pentru copii (Star Camp),loc de joaca, sala conferinta, wi-fi gratuit, acces direct la plaja
Hotelul are acces direct la plaja(cu nisip), pune la dispozitie clientilor piscina exterioara , o piscina interioara , un centru spa si o piscina cu loc de joaca pentru copii.
Trei terenuri de tenis, minigolf, masa de biliard, tir cu arcul, volei, sporturi in aer liber, polo pe apa, spectacole cu muzica live, tratamente wellnes, SPA, sala fitness.
Este situat in Sousse la 25 km distanta de Aeroportul International Monastir si la 40 km de Enfidha-Hammamet, chiar langa plaja si ofera clientilor o gama larga de activitati.