Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LE ROYALE HAMMAMET


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este situat la o distanta de 55 km fata de Enfidha Hammamet Airport, la aproximativ 1 km de portul Yasmine Hammamet, si in proximitatea unor centre culturale si orase din Tunisia, captala fiind la o distanta de aproximativ 60 km.
Hotelul de 5 stele, dispune de 266 de camere si suite cu vede la plaja din Yasmine Hammamet. Camerele si suitele au acces gratuit la internet, TV satelit interactiv, voice mail, aer conditionat, balcon mobilat, apa si fructe gratis.
Demipensiune, all inclusive.
Hotelul dispune de 5 restaurante si 2 baruri deschise pe timpul verii si iernii.

SHEHRAZAD Restaurant- este un restaurant cu specific international cu o varietate larga de produse servite in stil buffet. Aici puteti servi micul dejun intre orele 07:00-10:00 si cina intre orele 19:00 si 22:00.

ALHAMBRA- Este un restaurant a la carte cu o selectie de preparate, deschis doar pe timpul iernii unde se poate servi cina intre orele 19:00-23:00.

CAPRI RESTAURANT & ALI BABA MOORISH CAFÉ- Capri restaurant este un cu specific italian unde puteti servi cina intre orele 19:00-22:00 in timp ce Ali Baba Moorish cafe este un restaurant cu specific nord-african, de aseemenea se poate servi cina intre orele 15:00-23:00.

BREEZE ON POOL- Este un reastaurant a la carte foarte animat cu un specific mediteranean unde uteti servi pranzul si cina intre orele 12:00-20:00 la piscina apoi cina intre orele 21:00-03:00 pe acoperisul restaurantului, special amenajat pentru a va bucura de privelistea unica.

AL WAHA- Lobby bar- Este situat in inima hotelului la receptie, unde turistii clasati ca si VIP se pot bucura de admosfera eleganta si decorul stilat. Aici puteti servi cocktail si deserturi.

MURJANA SNACK BAR AND BEACH BAR- Este locul ideal pentru zilele insorite de vara unde puteti servi bauturi si snack uri pe parcursul zilei in timp ce dupa amiaza o puteti petrece la Shehrazad unde se organizeaza spectacole de cabaret. Este deschis in timpul verii intre orele 12:30-18:00.
Hotelul are receptie deschisa 24 ore, wi-fi gratis, piscina exterioara, piscina interioara incalzita, miniclub copii, discoteca, teren tenis,boccia, basket, polo pe apa, mini golf, aqua gym, tras cu arcul, sky jet, salt cu parasuta, barca cu “banana” , sky bus, sky pe apa, pedal boating, echitatie, masini 4x4 de inchiriat, plimbare cu camila, centru SPA, salon.
Hotelul dispune de 4 piscine, doua situate in apropierea plajei si 1 piscina interioara incalzita, plaja cu nisip fin.
Resortul dispune de 2 terenuri de tenis, teren de volley pe plaja, boccia, basket, polo pe apa, mini golf, aqua gym, tras cu arcul, sky jet, salt cu parasuta, barca cu “banana” , sky bus, sky pe apa, pedal boating, echitatie, masini 4x4 de inchiriat, plimbare cu camila.
The Shehrayar este un club de noapte cu animatii pentru adulti.
Fun Club- este un club special pentru copii.
The Royal Med SPA- este centrul spa al resortului unde va puteti relaxa si revigora, de asemenea aici puteti regasi o sala de fitness, salon de masaj, impachetari, tratamente faciale si coafor.