Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ABOU SOFIANE HOTEL & AQUAPARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere



Localizare

Hotelul Abou Sofiane & Aquapark se afla in statiunea Port El Kantaoui, Sousse din Tunisia. Aeroportul Monastir se afla la 26 km de hotel.

 

 

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitie oaspetilor recepție 24/24, Wi-Fi – în hol, sala de conferințe cu plata, centru SPA cu plata, serviciu de spălătorie cu plata, parcare, magazin de suveniruri, schimb valutar, restaurant principal, snackbar la piscina, restaurant à la carte Le Jasmin, preparate din bucătăria tunisiană (cu plata, o vizită gratuită pe sejur cu o rezervare în avans de 24 de ore), restaurant à la carte de pe plaja Destino Beach cu plata, lobby bar, bar pe plaja, piscină în aer liber cu apă dulce pentru adulți, piscina pentru copii, piscina pentru copii cu mini tobogane, piscină interioară cu apă dulce, cu zonă pentru copii (deschisă numai iarna).

Serviciile de agrement disponibile sunt animație, aerobic și aerobic în apă, volei pe plajă, tenis de masa, loc de joaca multifunctional, minifotbal, bocce, darts, TIR cu arcul, sporturi nautice cu plata.

Pentru copii hotelul ofera miniclub pentru copii 4-12 ani, loc de joacă pentru copii, scaune pentru copii în restaurante, pătuț de copii (la cerere, în funcție de disponibilitate).

 

Facilitati camere

Toate camerele hotelului sunt dotate cu balcon sau terasa mobilata, aer condiționat, seif cu plata, minibar (apă îmbuteliată), TV, cadă/ duș, uscător de păr, articole de toaletă (reumplute zilnic).

 

Facilitati plaja

Hotelul se afla pe plaja, plaja este privata cu nisip. Umbrelele de plajă și piscină, șezlongurile, saltelele sunt gratuite, prosoapele de plajă sunt gratuite, cu depozit.