Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LTI BELLEVUE PARK


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotelul este localizat la doar 2 km de portul istoric Port El Kantaoui cu restaurante, baruri, magazine si excursii cu barca, la o distanta de 15 km de Sousse, 35 km de Aeroportul Monastir, 22 km de Aeroportul Enfidha-Hammamet.
Hotelul a fost complet renovat in 2017, are 387 camere. Toate camerele sunt decorate modern si ofera comfort. Sunt dotate cu Wi fi gratuit, balcon sau terasa, TV cu ecran plat, telefon, minibar, aer conditionat sau incalzire, seif, facilitati pentru facut ceai si cafea, baie cu cada, uscator de par si toaleta separata.
Garden view room-sunt dotate cu 2 paturi single, patut pentru copii gratuit, canapea si pat suplimentar pentru a treia persoana. Au Wi fi gratuit, balcon sau terasa, TV cu ecran plat, telefon, minibar, aer conditionat sau incalzire, seif, facilitati pentru facut ceai si cafea, baie cu cada, uscator de par si toaleta separata, au vedere la gradina.
Sea view room-sunt dotate cu 2 paturi single, patut pentru copii gratuit, canapea si pat suplimentar pentru a treia persoana. Au Wi fi gratuit, balcon sau terasa, TV cu ecran plat, telefon, minibar, aer conditionat sau incalzire, seif, facilitati pentru facut ceai si cafea, baie cu cada, uscator de par si toaleta separata, au vedere la mare.
Family room-au o suprafata de aproximativ 55 mp, 2 dormitoare separate, fiecare are cate un pat mare si 2 paturi single, au balcon cu vedere la gradina, patut pentru copii gratuit, canapea pentru a treia persoana. Sunt dotate cu Wi fi gratuit, balcon sau terasa, TV cu ecran plat, telefon, minibar, aer conditionat sau incalzire, seif, facilitati pentru facut ceai si cafea, baie cu cada, uscator de par si toaleta separata.
All inclusive plus
Restaurant care serveste mancare cu specific international in sistem bufet astfel: mic dejun, mic dejun continental tarziu, pranz, cina (de 3 ori pe saptamana seri tematice), cafea si ceai, produse de patiserie dupa amiaza, 1 data pe sejur acces la restaurant a la carte (cu rezervare in prealabil), anumite bauturi locale non alcoolice si alcoolice (de la ora 10-la miezul noptii), Piano Bar, snack bar, Moorish Cafe, bar la piscina cu zona de facut gratar.
Receptie deschisa 24 ore cu lounge, loc de joaca pentru copii, parcare, wi fi gratuit in tot hotelul (in lobby, in camere si in cadrul facilitatilor comune), 4 lifturi, 2 sali de conferinta.
Hotelul are plaja proprie cu nisip, piscina exterioara si piscina interioara incalzita, 2 piscine pentru copii, din care una este interioara. Sezlonguri, umbrele pe plaja si la piscina sunt gratuite. Prosoapele se pot folosi in baza unui depozit.
Hotelul este localizat la doar 2 km de portul istoric Port El Kantaoui cu restaurante, baruri, magazine si excursii cu barca, pe plaja cu nisip.