Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DELTA

   Strada Gala Galaction 11, Jupiter 905502, Jupiter, Romania Vezi locatia pe harta


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Turistii beneficiaza de 2 sezlonguri gratuite si o umbrela!

GRATUIT CAZARE si MASA pentru copii intre 0 - 6.99 ani

*INCLUS la spectacolele Teatrului de Vara Jupiter **INCLUS la parcul de aventura Paradis Land

**INCLUS la Galaxy WaterPark Jupiter

**HOTEL DELTA dispune de restaurant cu aer conditionat, internet, restaurant-terasa cu spectacole, pizzerie-cuptor cu lemne, restaurant italian, restaurant fish&grill, piano bar, 5 sali de conferinte, acces internet, baby-land, plaja privata, Xbox si PS3 Club. - serviciu cu plata, parcare (contra cost).

Nu se accepta animale de companie- acces la piscina Hotelului California si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor);

- acces la sauna si jacuzzi la Hotel California (cu rezervare prealabila)

- 2 sezlonguri cu umbrela incluse/camera pe plaja Copiilor si pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, in conditiile rezervarii acestora exprimand optiunea de plaja pentru intreg sejurul (la consierge);

- la fiecare din cele doua sectoare de plaja, turistii beneficiaza de DJ si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;

- pentru un sejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal

- un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (1 iulie - 31 august), 1 intrare grauita pentru 2 persoane/camera la Paradis Land

- parc de aventura si 1 acces/ familie in limita a 3h la Galaxy WaterPark Jupiter;Restaurant Delta (AI)

- Orchestra live, solisti, trupe de dansatori, momente comice si de magie, animatori, intr-un cuvint spectacol seara de seara;Restaurant California (AI)

- atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare;20% reducere la Restaurant aCucina Italianaa - a-la-carte - bucatarie mediteraneana, canzonete italiene, cuptor de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata - serviciu cu plata;20% reducere la Restaurant Fish & Grill - a-la-carte - In acordurile pianului, pe malul marii - serviciu cu plata; Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii aBaby Landa vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.

Centrul de Dans si Atitudine - cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii. Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah. Babyland (16:30-23:00) - unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, zana Ariel si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni. Gradinita cu program de babysitting (09:00-12:00 si 16:00-21:00) - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a educatorilor hotelului. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta hotelului California.*La sejur de minim 6 nopti (oferta valabila pana la data de 31.12.2020, in limita locurilor disponibile)- primul si al 2-lea copil intre 0 - 12 ani cazati in camera cu doi adulti, beneficiaza de gratuitate 100% la cazare si masa, cu pat suplimentar inclus (max 1 / camera).- 2 intrari/familie in limita a 3h la Galaxy WaterPark Jupiter (1 iulie - 31 august)- o intrare gratuita pentru 2 persoane/camera la Paradis Land- parc de aventura si acces la toate spectacolele semnate Teatrul de Vara Jupiter (1 iulie - 31 august) din perioada rezervata.

Oferta LITORALUL PENTRUI TOTI - sejur minim 6 noptiIn camera cu 2 adulti, 1 sau 2 copii cu varsta pana la 11,99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, pat suplimentar inclus (max. 1/camera)Copil 12-17.99ani, achita un loc integral.2 intrari/familie/sejur in limita a 3h la Galaxy Water Park Jupiter

Oferta LITORALUL PENTRUI TOTI - sejur minim 4 noptiIn camera cu 2 adulti, 1 sau 2 copii cu varsta pana la 6,99 ani, beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, pat suplimentar inclus (max. 1/camera)1 intrare/familie/sejur in limita a 3h la Galaxy Water Park Jupiter Copii cu varsta cuprinsa intre 7 - 12 ani achita 49 lei/ziCopil 12-17.99ani, achita un loc integral.Servicii masaMASA: restaurant propriu, mic dejun, pranz si cina in sistem bufet.

NOU! - CONCEPT ALL INCLUSIVE FAMILY

Sistem de servire al meselor si bauturilor:- mic dejun (07:30-09:30), gustare (10:90-11:30), pranz (12:30-15:00), gustare (17:00-18:00) si cina (19:00-21:30)Gustare dimineata: fructe, fursecuri, crostata, chec etc.Gustare dupa-amiaza: pizza, inghetata, focaccia, compot de fructe, fructe, etc.Bauturile alcoolice si non-alcoolice incluse se pot servi astfel:- baruri-restaurante: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/ roze/ rosu draft, bauturi alcoolice in timpul programului de masa.- baruri-plaja: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft in intervalul 08:00-19:00.- piano bar: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/ roze/ rosu draft, bauturi alcoolice in intervalul 08:00-24:00.- loby bar California: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft, vin alb/ roze/ rosu draft, bauturi alcoolice in intervalul 08:00-24:00.- bar piscina California: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai, bere draft pe toata durata zilei in intervalul 08:00 - 23:00. Bauturi alcoolice si vin alb/roze/rosu in timpul programului de servire al meselor principale.Bauturi alcoolice incluse: whiskey, vodka, vermut alb/ rosu, crema de whiskey, gin, digestiv.

Dotari camereCamerele dotate cu TV, telefon, frigobar, internet, aer conditionat, baie cu dus, balcon.Hotel DeltaCamerele duble pot acomoda 1 adult, 1 adult si unu sau doi copii cu varsta sub 12 ani, 2 adulti, 2 adulti si unu sau doi copii cu varsta sub 12 ani sau 3 adulti. Acestea sunt prevazute cu doua paturi alaturate sau pat dublu si pat suplimentar.Camerele duble family pot acomoda maxim 4 persoane. Acestea sunt prevazute cu pat matrimonial si doua paturi de o persoana suprapuse. In acest tip de camera sunt acceptate familiile formate din 2 adulti si 2 copii cu varsta peste 7 ani.Facilitati copiiIn camera cu 2 adulti:- primul si al doilea copil intre 0- 6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa (cu pat suplimentar - 1 singur pat/camera)- copiii peste 7 ani achita loc conform tarifelor si beneficiaza de pat suplimentar.

Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Laundry
Safety deposit box in room
Air conditioning
Minibar
Shower
Sauna
Jacuzzi
Outdoor swimming pool
Children swimming pool
Luggage storage
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Room service
Direct connection telephone line
Free wireless internet
Non-smoking rooms
Balcony
Car rental
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Heating
Garden
Children playground
Ironing service
Paid parking
Smoking area
Currency exchange
Airport transfer
Non-smoking hotel
Ticket service

Locatie