Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Meteor este situat in centrul statiunii Jupiter la o distanta de cca 20 m de plaja.
Acesta este o moderna structura de cazare compusa din 203 camere duble cu balcon, 11 camere duble fara balcon si 9 camere de familie, dispuse pe parter si pe cele 8 etaje. Receptia hotelului este un spatiu mare, primitor

Va informam ca incepand cu acest sezon se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020 care ne-a fost adusa la cunostinta in cursul zilei de 25.01.2021. Vor fi taxate toate persoanele cu varsta de 18 ani impliniti.

Dotari si servicii
Facilitati hotel:
restaurant cu o capacitate de 400 de locuri
terasa situata pe malul marii cu o capacitate de 200 de locuri
sala de conferinte cu o capacitate de 150 de locuri
gradina interioara
spatiu de joaca pentru copii
punerea la dispozitie a unui numar de 1 autoturisme de transport persoane (8 locuri / autoturism) pentru excursii la obiectivele turistice din zona, aflate in tara sau in strainatate
parcare cu plata
Servicii gratuite:
pastrarea obiectelor de valoare in seiful de la receptie. Hotelul este exonerat de raspundere in cazul in care turistii pastreaza obiectele de valoare si valorile in alt loc (camera, masina etc) decat in seiful de la receptie.
primirea si predarea corespondentei
access internet
Servicii masa
MASA: restaurant propriu pe baza de bonuri valorice pentru toate mesele sau:
Mic dejun - bufet suedez;
Pranz si cina - bonuri valorice.
Micul dejun se asigura in varianta bufet numai daca la masa se vor inscrie minim 30 persoane. Pana la atingerea numarului de 30 de persoane micul dejun se asigura a la carte si se plateste cu bonuri valorice.
In incinta restaurantului sau in incinta parcului de joaca se pot organiza mese festive.
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPII 0-12 ANI.
Dotari camere
Camerele standard dotate cu mobilier modern, TV, minibar, baie cu dus, balcon, aer conditionat. Majoritatea camerelor duble standard au vedere laterala la mare.
Camerele duble cu balcon sunt camere luminoase ideala pentru o familie cu doi copii sau doi adulti. Hotelul are 177 camere duble standard cu balcon. Toate aceste camere au vedere laterala la mare.
Camerele de familie sunt camere luminoase ideala pentru o familie cu doi copii sau doi adulti. Hotelul are 9 camere de familie, cu balcon. Toate aceste camere au vedere frontala la mare.
Camerele duble deluxe sunt renovate complet in 2019 si au in dotare mobilier nou, pardoseala mochetata, televizor incorporat in oglinda, minibar, tamplarie PVC, plasa antiinsecte, balcon cu masuta cu scaune. Hotelul are 26 camere duble deluxe. Toate aceste camere au vedere laterala la mare.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
In camerele duble standard se poate adauga un singur pat suplimentar:
- 1 copil, indiferent de varsta, insotit de 1 adult achita camera dubla integral;
- 2 copii 0-6.99 ani, insotiti de 1 adult, achita camera dubla integral;
- primul copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- al doilea copil 0-6.99 ani achita 50 % din tariful unui loc si primeste pat suplimentar.
- primul copil 7-15.99 ani achita 50 % din tariful unui loc de cazare si primesc pat suplimentar;
- al doilea copil 7-15.99 ani achita 20 % din tariful unui loc de cazare si primesc un singur pat suplimentar in camera;
- peste 16 ani este considerat adult si achita 75% din tariful unui loc de cazare si primeste un pat suplimentar;
- nu se admit in camera mai mult de trei adulti sau o familie formata din doi adulti si doi copii cu varsta pana in 16 ani;
In camerele duble delux spatiul de cazare nu permite acomodarea unui pat suplimentar si se accepta maxim 2 adulti si 1 copil 0-8.99 ani:
- 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar;
- 7-8.99 ani achita 20 % din tariful unui loc de cazare, fara pat suplimentar;
Facilitati masa pentru copii:
- primul copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la micul dejun bufet suedez daca doi adulti platesc micul dejun;
-al doilea copil 0-6.99 ani beneficiaza de gratuitate la micul dejun bufet suedez, primeste gratuit un pat suplimentar si are acces gratuit o ora/ zi la sala de jocuri electronice, daca doi adulti platesc servicii de masa de pensiune completa;
- un copil 0-6.99 ani are acces gratuit la parcul de joaca pentru copii pe toata durata sejurului daca parintii achizitioneaza un pachet de minim 5 nopti cazare cu cel putin mic dejun bufet suedez;
- pentru copii 0-1.99 ani se asigura carucior gratuit (in limita numarului disponibil), patut de copil gratuit (in limita numarului disponibil) si scaun special pentru servirea mesei (in limita numarului disponibil).

Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Restaurant
Bar
Terrace
TV in room
Bathroom
Air conditioning
Minibar
Shower
Safety deposit box at reception
Private bathroom
Conference room
Cable/Satellite TV
Free wireless internet
Non-smoking rooms
Balcony
Reception desk
24-Hour Front Desk
Elevator
Garden
Children playground
Paid parking

Locatie