Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

www.grandhaber.com

LOCALIZARE:
Hotelul se afla in centrul statiunii Kemer, la 60 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 311 camere: 215 camere standard (26m², un dormitor, o baie, max 2+1pax), 78 camere standard family (28m², max 2+2pax, o camera spatioasa cu pat matrimonial si doua paturi extra), 8 camere family (49m², doua dormitoare cu usa intre ele, max 4+1pax), 4 camere Deluxe (50-54m², un dormitor, o baie, special decorate cu servicii VIP, max 3pax), 2 camere Junior Suit (37m², living si un dormitor, max 2+1pax), 3 camere pentru persoane cu dizabilitati. Toate camerele au balcon, baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, mini bar (realimentat zilnic cu apa si bauturi racoritoare), seif, LCD TV prin satelit si canale de muzica, balcon. Conexiunea la internet WI-FI in camere este contra cost.

SERVICII:
Ultra All Inclusive - tip bufet pentru micul dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari, dupa amiaza prajituri, inghetata intre orele 16.00 – 17.00, cina si gustari tarzii, toate bauturile locale si unele standard din import pana la ora 24.00, inghetata la Pool si Aqua bar intre anumite ore, restaurante A’la Carte cu rezervare in avans si o singura data pe sejur. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile imbuteliate, bauturile speciale din import, whisky premium, vinurile speciale, sucurile naturale din fructe, bauturile energizante, room service.

FACILITATI:
Restaurant principal – Ambrosia tip bufet, restaurante A’la Carte: Turkish si Italian, Fish A’la Carte, snack bar, patiserie, bar la piscina, lobby bar, piano si disco bar, snack bar la plaja. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, coafor, rent a car, telefon, fax, magazine, internet café si jocuri pe calculator, conexiunea la internet in camere este contra cost.

PLAJA:
Plaja privata cu pietris, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite. Accesul la plaja se face printr-un pasaj subteran.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscina interioara si exterioara (piscina interioara este inchisa din iunie pana in octombrie), piscina pentru copii, centru fitness, baie turceasca, sauna, jogging, doua terenuri de tenis, baschet, volei, mini fotbal, tenis de masa. Contra cost: nocturna pentru terenul de tenis, masaj, peeling, centru de infrumusetare, centru SPA, biliard, sporturi nautice, scoala de scufundari.
Se organizeaza programe de divertisment in timpul zilei si seara spectacole. Mini club pentru copii cu programe speciale in timpul zilei iar seara Mini Disco.

LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul orasului Kemer, la 60 km de aeroportul din Antalya.

Locatie