Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

QUEEN'S PARK TEKIROVA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere


Descriere HOTEL QUEENS PARK TEKIROVA: Hotelul a fost deschis in 2004, ultima renovare avand loc in 2015. Are o suprafata totala de 60.000 mp si dispune de 531 camere.
Tip masa: Ultra All Inclusive
Localizare HOTEL QUEENS PARK TEKIROVA: Hotelul este amplasat pe malul marii, in localitatea Tekirova, la 70 km de aeroport. Centrul orasului Antalya se afla la 60 km distanta si orasul Kemer este la 17 km distanta de hotel.
Plaja:La HOTEL QUEENS PARK TEKIROVA: veti gasi o plaja privata, cu nisip si pietricele, ponton. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: La HOTEL QUEENS PARK TEKIROVA beneficiati de camere dotate cu: telefon, seif, minibar, aer conditionat, baie cu cada, uscator de par, pardoseala sau mocheta, balcon.
Facilitati generale HOTEL QUEENS PARK TEKIROVA:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 5 restaurante a la carte, 4 baruri, patiserie, 1 piscina exterioara, aquapark, o piscina interioara, centru SPA, sauna, hammam, centru fitness, 2 terenuri de tenis, aerobic, WI-FI gratuit in tot hotelul, discoteca, programe de animatie, darts, tenis de masa, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: echipamentul si nocturna terenurilor de tenis, biliard, rent-a-car, rent-a-boat, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), tratamente in zona spa, masaj, doctor, magazine, coafor, babysitter.
Facilitati copii HOTEL QUEENS PARK TEKIROVA:Hotelul pune la dispozitia copiilor o piscina exterioara, meniu pentru copii la restaurantul principal in timpul cinei, scaune pentru copii la restaurantul principal, teren de joaca, miniclub interior si exterior, animatie.
Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie;- accesul la restaurantele a la carte se face contra cost, in baza unei rezervari;- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 5*Web: http://www.queensparkresort.com/eng/