Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GUMULDUR RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat la 30 km de aeroportul Izmir, la 45 km de centrul orasului Kusadasi, la 2 km de centrul orasului Gumuldur, in statiunea Ozdere, pe malul marii.
Hotelul este construit in anul 2009 pe o suprafata de 22.000 m2 si este format din 4 cladiri cu 4 nivele.
CAMERE:Hotelul dispune de 82 standard room (vedere la mare/vedere la gradina/vedere la piscina, max. 3 pers., 27 m2); 76 superior room (vedere la mare/vedere la gradina/vedere la piscina, max. 2+2 pers., 32m2).
FACILITATI CAMERE: Telefon, A/C, TV satelit, mini bar -apa la sosire, seif - cu plata, baie cu dus, balcon/terasa, internet wi-fi gratuit.
FACILITATI:restaurant principal, 2 baruri, tobogane cu apa, piscine exterioare, spalatorie, calcatorie, parcare, medic la cerere.ACTIVITATI:Gratuit: baie turceasca, sauna, tenis de masa, animatie, baschet, volei de plaja, darts; Contra cost: masaj, centru de infrumutesare, biliard, pinball, atari, teren de tenis.PLAJA:Plaja proprie, nisip/pietris. La piscina si la plaja - umbrele, sezlonguri, saltele – gratuit. Prosoape de plaja - contra cost. PENTRU COPII:piscina exterioara, loc de joaca, mini club (04-12 ani), mini disco.