Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL AQUA FANTASY AQUAPARK HOTEL & SPA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Hotel Aqua Fantasy Aquapark Hotel & Spa 5* este un complex situat pe plaja cu nisip fin din Pamuçak, premiata cu ”Blue Flag”. Hotelul a primit mai multe premii si distinctii pentru calitatea si serviciile oferite, unul dintre acestea fiind premiul pentru sustenabilitate in turism, acordat de Travelife Gold. Complexul este inconjurat de apa albastra a Marii Egee si de o padure cu pini. Aici puteti gasi tot ceea ce ati visat, un complex relaxant dar in care veti putea gasi minunatul Aquapark construit special atat pentru copii cat si pentru adulti.

Localizare: Este situat pe malul marii, la 10 km de centru Kusadasi, la 55 km de aeroportul din Izmir si 110 km de aeroportul din Bodrum.

Cazare: Hotelul are 2 zone: World Hotel si Club Hotel. In World Hotel (constructii mai noi) camerele sunt mai moderne si un pic mai mari decat cele din zona Club.

Club Hotel are in total 362 camere din care: 110 duble room, 102 family room, 148 family suite, 2 vile

Club Room (25 m²) - 1 pat dublu si 1 pat single, gresie, aer conditionat individual, balcon,TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wirelless (cu plata). Au vedere la piscina sau gradina. (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati)

Club Family Room (32 m²) - 1 pat dublu, 1 pat single, 1 canapea extensibila, gresie sau mocheta, aer conditionat individual sau centralizat, balcon, TV satelit, minibar (cu plata), seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina sau gradina (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati)

Club Family Suite Room (37 m²) - 2 dormitoare separate, 1 pat dublu si 2 paturi single sau 1 pat dublu si 1 pat single cu o canapea, balcon, aer conditionat individual sau centralizat, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati)

World hotel are in total 506 camere din care: 130 duble room, 322 family room, 8 family suite, 36 deluxe room

World Room (29 m²) - 1 pat dublu, un pat single, balcon, mocheta, aer conditionat central, TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati)

Family World Room (35 m²) - 1 pat dublu, 1 pat single si 1 canapea extensibila sau 1 pat dublu si 2 canapele extensibile sau 1 pat dublu si 2 paturi single, aer conditionat central, mocheta, balcon, TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wireless (cu plata). Au vedere la piscina, gradina sau vedere la mare (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati)

Superior room 1 pat dublu si 1 pat single, gresie sau mocheta, aer conditionat individual sau centralizat, balcon,TV satelit, minibar (cu plata), uscator de par, seif (cu plata), telefon direct si internet wirelless (cu plata). Au vedere la piscina sau gradina. (repartizarea tipului de camera se face de la receptie in functie de disponibilitati)

Mini barul este contra cost pentru toate tipurile de camere. Atentie! Acesta v-a fi gasit blocat, deblocarea lui se face doar de la receptia hotelului. Orice plangere legata de factura de la mini bar trebuie depusa la receptie pana la ora 24:00.

Servicii: ALL INCLUSIVE

Restaurant principal tip bufet pentru mic dejun, pranz si cina; gustari la Pearl Snack bar; 5 restaurante a la carte: Pirate’s Steak House (extra), asiatic - Mandarin Restaurant, de peste - Marine Restaurant, italian - Mario’s restaurant, turcesc - Meze Restaurant.

Hotelul are 8 baruri: Lobby bar, Irish bar, Atlantis bar - adult only (peste 18 ani), Fontana pool bar - in zona cu animatie si jocuri, Pearl bar, Disco bar, Flamingo Pool bar - swim up bar, Sailors beach bar.

Facilitati:

Fara plata: parcare, sali de conferinta, sauna, baia turceasca si baia de aburi (gratuit doar pentru oaspetii cazati in camerele CLUB);

Cu plata: bauturile imbuteliate, bauturile din import si fresh - urile, baia turceasca si baia de aburi (cu plata doar pentru oaspetii cazati in camerele WORLD), internet cafe, inchirieri de masini, servicii medicale, internet WI - Fi in camere si receptia hotelului, telefon.

Plaja si piscine: Plaja - Privata, lata si lunga de 400 de m, cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si saltelele sunt gratuite la Aquapark, pe plaja si la piscine.

Piscine – 6 piscine dintre care 4 exterioare si 2 interioare. Toate piscinele din complex au sectione pentru copii. Piscina interioara din complexul World are un mini aquapark.

Aquapark – are 30 de tobogane si o capacitate de 4000 de pax. Intrarea este gratuita pentru oaspetii hotelului intre 10:30-18:00. Toate bauturile si preparatele culinare sunt contra cost. Oaspetii hotelului trebuie sa foloseasca cartea de credit (limita 300 lire turcesti; consumatia care depaseste aceasta limita se plateste cash) pe care o primesc la receptie la check-in.

Sporturi și activități:

Fara plata: aquapark, fitness center, miniclub (4 -12 ani), junior club (13-16 ani), darts, fotbal, basket, volei, canoe, hidrobicicleta, minigolf, tir cu arcul, boccia, tenis, tenis de masa, windsurf cu licenta, programe de animatie pe timpul zilei si seara, karaoke, aerobic, jocuri la piscine, petreceri in gradina si la piscina, spectacole musicale si de varietati, seri turcesti si dans din buric, cinema si muzica live.

Cu plata: sala de jocuri, bowling, billiard, calarie, scufundari, sporturi de apa, echipametul de tenis si nocturna.


OFERTE VACANTA AIR TOUR TRAVEL: Preturi si oferte actualizate pentru vara 2021 cu transport individual sau charter autocar Kusadasi, charter avion Kusadasi

Sejur Turcia, Charter autocar Kusadasi, chartre avion Kusadasi, vacanta in Turcia, Early booking Turcia, Craciun in Turcia, Revelion in Turcia, Paste in Turcia , sejur in Turcia, individual, sejur cu autocar Turcia, vacanta in Turcia, cazare in Turcia, oferte speciale.

!Pentru a afla ofertele si disponibilitatea, completati mai jos data de intrare, nr de nopti, transport, configuratia camerei (adulti, copii), masa si apasati butonul Cauta oferte. Pentru a continua cu rezervarea, apasati butonul Rezerva!

Conditii de trecere a frontierei in Turcia (detalii pe site-ul www.poltitiadefrontiera.ro):

  • Cetatenii romani pot calatori in Turcia cu pasaport turistic individual. Tinerii casatoriti – documentele individuale de calatorie trebuie sa fie valabile!
  • Minorii care calatoresc fara parinti: daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acesta trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al parintelui care nu este prezent in deplasare, daca minorul calatoreste cu un singur parinte, iar celalalt este decedat, trebuie sa fie prezentat la organele de frontiera certificatul de deces, daca minorul calatoreste cu un singur parinte, acestia fiind in divort, trebuie sa prezinte la frontiera acceptul notarial al celui de-al doilea parinte sau daca hotarare judecatoreasca definitiva de incredintare si copie dupa actul de divort, daca minorul calatoreste fara nici un parinte, adultul care-l primeste in grija trebuie prezinte acordul ambilor parinti autentificat la notariat si cazierul juridic.
  • Calatorul trebuie sa se informeze asupra tuturor conditiilor de calatorie in tara de destinatie.
  • Agentia de turism nu este raspunzatoare pentru decizia organelor de frontiera de a nu accepta ca turistul sa paraseasca teritoriul Romaniei sau sa-i acorde intrarea pe teritoriul statului unde face sejurul, chiar daca dispune de toate documentele necesare deplasarii.

Informatii importante:

  • Camerele sunt distribuite de receptia hotelului, iar cazarea in prima zi si predarea in ultima zi se va face in functie de politica fiecarui hotel si in functie de disponibilitatile de moment (in general check-in-ul se face dupa ora 14:00, iar check-out-ul pana in ora 12:00);
  • Tinuta decenta la servirea cinei.
  • Corectitudinea numelor si a datelor personale ale calatorilor este importanta d ela momentul rezervarii. Orice modificare se taxeaza ulterior rezervarii.
  • Persoanele cu dizabilitati trebuie sa anunte gradul de invaliditate, cu toate amanuntele necesare, din momentul inscrierii si confirmarii rezervarii. Agentia nu isi pate asuma eventualele servicii speciale, ce nu pot fi oferite de terti, in cazul in care nu au fost mentionate la momentul rezervarii.
  • Tipul de camera se solicita la momentl inscrierii. Camera dubla poate fi formata dintr-un pat matrimonial sau doua paturi alipite. Patul suplimentar poate fi un pat de o persoana, un fotoliu sau canapea exetensibila.
  • In cazul in care copilul pana la 12 ani este acceptat sa doarma in pat cu parintii, avand gratuitate la cazare sau o reducere foarte mare, nu se accepta nemultumiri ulterioare.
  • Este posibil ca la unele hoteluri sa se solicite garantii si plati suplimentare pentru utilizarea facilitatilor din camera (ex. mini bar/ frigider, seif, aer conditionat), aceste informatii (costuri suplimentare) se solicita la receptie detalii despre aceste costuri suplimentare; In cazul solicitarii de garantii cu card, acestea se deblozheaza la eliberarea camerei.
  • Toate unitatile de cazare, precum si mijloacele de transport sunt clasificate de catre organismele abilitate ale tarilor de destinatie, conform procedurilor interne si normativelor locale, care difera de la o tara la alta;

Protectia datelor cu caracter personal

Prelucrarea datelor cu caracter personal furnizate de fiecare client, solicitate de prestatorii de servicii (transport, hoteluri, politie de frontiera, companie asigurari, etc), se face cu acordul fiecarui client in parte. Prelucrarea se va face in conformitate cu dispozitiile Regulamentului UE679/2016 in scopul furnizarii serviciilor turistice.DOAMNE AJUTA-NE!
Conditii generale de plata si anulare – pot fi consultate la link https://www.airtourtravel.ro/documents/Contract_cadru_turist_Air_Tour_Travel_5f95c9c117ba6.pdf

Conditii speciale de plata si anulare difera in functie de pachet, destinatie, de organizator, de tipul ofertei (oferta Early Booking, oferta speciala, oferta standard) si vor fi puse la dispozitia calatorului in functie de oferta selectata.

  • Agentia de turism Air Tour Travel: Oferta generata de pe site-ul agentiei de turism reprezinta informatii precontractuale si sunt parte integranta a contractului privind serviciul de calatorie achizitionat. Prin acceptarea contractului de prestari servicii sau/si prin achitarea sejurului se considera acceptarea tuturor informatiilor precontractuale/conditiilor ofertei.
  • E posibil ca descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!



Facilitati

Baie turceasca
Bar
Biliard
Centru Spa
club pentru copii
Discoteca
Echipa de Animatie
Internet WiFI
Massage
Mini Bar
Parcare
Piscina exterioara
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Plaja cu nisip
Plaja privata
Restaurant
Room Service
Sala conferinte
Sala fitness
Sauna
Seif
snack bar
Aer conditionat individual
Telefon / Fax
Tobogane

Locatie