Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TUSAN BEACH RESORT


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Tusan Beach Resort a fost înfiinţat in 1962. Este situat într-unul dintre cele mai importante oraşe turistice ale Turciei, Kusadasi, pe un golf spectaculos unde are o plajă cu nisip ce deţine distincţia “Blue Flag”.Localizare
Tusan Beach Resort a fost înfiinţat in 1962. Este situat într-unul dintre cele mai importante oraşe turistice ale Turciei, Kusadasi, pe un golf spectaculos ce deţine o plajă cu nisip ce deţine distincţia “Blue Flag”. Ruinele din Efes şi Casa Fecioarei Maria se află la doar 10 km de hotel.

Plaja
Publică, la 300 m distantă de hotel.

Piscina
Umbrele şi şezlonguri gratuite la piscină.

Facilitati pentru copii
Minuclub pentru copiii intre 4 şi 12 ani

Facilitati hotel
Internet café şi wireless in lobby, magazine de bijuterii, piele, coafor, magazine de suveniruri, sală de conferinţe, servicii de spălătorie, cinematograf, discotecă program de animaţie pe parcursul zilei.

Facilitati camere
Hotelul deţine 286 de camere cu vedere la mare şi 68 de camere cu vedere la gradină. Camerele standard cu SV sau GV sunt dotate cu: baie proprie, aer condiţionat, Tv satelit, minibar, telefon cu linie directă, seif şi uscător de păr, baby cot ( la cerere). Apartamentele au in dotare un lounge spaţios, dormitor separat, baie proprie, aer condiţionat, telefon, Tv satelit, seif, baby cot la cerere. Camerele pentru persoanele cu handicap pot avea vedere la mare sau la gradina, mobilier de silitor, baie, aer condiţionat, telefon.

Facilitati

Aer conditionat centralizat
Amfiteatru
Baie turceasca
Bar
Baschet
Boccia
Canoe
Centru Spa
Coafor/frizerie
Discoteca
Echipa de Animatie
Internet Cafe
Internet WiFI
Magazine
Massage
Mini Bar
Mini-club
Parcare
Piscina exterioara
Piscina interioara
Piscina pentru copii
Plaja cu nisip
Plaja privata
Restaurant
Restaurante A la Carte
Room Service
Sala conferinte
Sala fitness
Salon TV
Sauna
Seif
Servicii medicale
Servicii spalatorie si curatatorie
Sporturi nautice motorizate
Telefon / Fax
Tenis de masa
Teren de tenis
TV prin satelit

Locatie