Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL ASTERIA KREMILIN PALACE LARA ANTALYA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere

Situat pe plajă, complet renovat în 2018, avand diversitate culinară, Mini Club (4-12 ani) și Junior Club (13-16 ani), ASTERIA KREMILIN PALACE HOTEL 5* LARA este recomandat pentru un sejur activ in familie sau alaturi de prieteni

Localizare: Hotelul se intande pe o suprafata de 75 000 mp, se afla la 20 km de aeroportul International din Antalya si la 17 km de centrul vechi al orasului - Kaleici. Pentru sezonul 2020 au fost renovate camerele SUPERIOR si SUPERIOR DUB\PLEX.

Cazare: Asteria Kremlin Palace 5* a fost construit in anul 2003 si renovat in anul 2018. Dispune de 875 de camere impartite in cladirea principala si 3 corpuri a cate 4-6 etaje.

Camerele economice pot avea suprafete mai mici ca ale unei camere standard, unele facilitati pot sa lipseasca sau poate fi amplasata in zone defavorizate ale hotelului.

Camerele standard sunt in total de 656, au o suprafata de 23 mp, iar capacitatea de cazare poate fi de maxim 3 adulti sau 2 adulti si 2 copii. Dispun de pat matrimonial sau 2 paturi single, seif, minibar, internet Wi-Fi.

Camerele standard cu pat suprapus sunt in total de 80, au o suprafata de aprox. 58 mp si o capacitate de maxim 3 persoane. Dispun de pat matrimonial, pat suprapus si canapea extensibila, seif, minibar, internet Wi-Fi.

Camerele duplex family sunt in total de 127, au o suprafata de aprox. 48 mp si o capacitate de maxim 5 pax. Dispune de 2 dormitoare, pat matrimonial, respectiv paturi single, seif, minibar, internet Wi-Fi.

Servicii: ULTRA ALL INCLUSIVE

Hotelul dispune de:

- Restaurante: Stolitsa, On the Seashore (contra cost), Avrora (gustari si fastfood), Pasha (a la carte), La Gondola (specific italian), El Sombrero (specific mexican), Pasha (specific turcesc), Marine (specific mediteranean)

- Baruri: Divo, Zvezda, Arbat, Disco Senat, Vitamin, Avrora (pe plaja), Stolista (deschis de la 22:00 la 07:00).

- Cafenea: Pushkin (unde, pe langa cafea se pot servi si produse de patiserie si inghetata)

In restaurantul principa,l exista bufet pentru copii pe perioada pranzului si a cinei.

Hotelul pune la dispozitia celor care vin in luna de miere sampanie, mic dejun in camera, papuci si halat de baie, cina la lumina lumanarii la fiecare restaurant a la carte la care participa, platou cu deserturi turcesti, platou cu fructe (zilnic) si flori.

Facilitati: Hotelul are 2 piscine interioare (pentru copii si adulti), 2 piscine exterioare (pentru copii si adulti), o piscina cu tobogane, plaja proprie cu nisip (aprox. 200 m lungime), spatiu de joaca acoperit si mini club, centru SPA dotat cu baie turceasca, sauna, coafor si sala de fitness , dicoteca in aer liber.

In anumite zile ale saptamanii au loc reprezentatii de muzica live in cadrul hotelului, zilnic animatie si seri tematice.

De asemenea, in cadrul hotelului se gasesc magazine( pielarie, aur, suveniruri), supermarket si o sala de conferinte.

Wi-Fi gratuit!

Plaja si piscine:

Plaja de nisip cu mici pietricele, 2 pontoane private, piscina principala exterioara, piscina exterioara pentru copii, piscina cu 3 tobogane, piscina interioara pentru adulti si pentru copii.

Sporturi și activități:

Tenis de masa, fotbal, biliard, darts si boccia, jocuri la piscina, sporturi nautice, scoala de diving, jocuri video, spectacole de animatie, muzica live, DJ, polo pe apa, volei pe plaja, aerobic.

PROFITATI DE OFERTELE EARLY BOOKING!

PROFITATI DE OERTELE SPECIALE!

PROFITATI DE OFERTE SEJURURI CU AVIONUL DIN SIBIU, BUCURESTI, CLUJ NAPOCA, IASI, ORADEA, SUCEAVA, TIMISOARA, TARGU MURES SI DE OFERTE SEJURURUI INDIVIDUALE

Nota! Va rugam sa solicitati agentiei informatii actualizate privind facilitatile gratuite/contra cost ale hotelului. Este posibil ca informatiile prezentate in descriere sa varieze de la un sezon la altul. Pozele si informatiile prezentate in descriere au caracter informativ si au fost preluate de pe site-urile oficiale ale hotelurilor sau de la furnizorii nostri. Incercam sa actualizam in permanenta aceste informatii, de aceea va rugam sa ne contactati pentru informatii complete. Dimensiunile si designul camerelor hotelului pot varia, astfel incat cazarea in camerele din imagini nu este garantata. Hotelurile au dreptul de a-si modifica politica serviciilor oferite (contra cost / gratuit). Va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru orice discrepante aparute.

Detalii si rezervari: rezervari@airtourtravel.ro, tel 0740881447, 0773814309

Ne puteti impartasi visul Dumneavoastra de vacanta si la sediul agentiei de turism din Sibiu, Piata Unirii, nr 10 (corp cladire hotel Continental Forum).

Va multumim ca ati vizitat site-ul agentiei de turism AIR TOUR TRAVEL!

Facilitati

Piscina interioara
Sezlong si umbrela la plaja gratuit
Plaja privata
Loc de joaca pentru copii
WiFi gratuit
Acces gratuit Aquapark
Maximum All Inclusive

Locatie